На сьогоднішній день, компанія Vitals є одним з провідних постачальників опалювальних приладів в Україні. Також варто відзначити, що опалювальні прилади даного бренду є одним з найбільш поширених і продаваних приладів на ринку, завдяки цілому ряду своїх особливостей, які ми розглянемо далі. У цій статті мова піде про теплових гарматах Виталс, які представлені на нашому сайті у величезному достатку модельного ряду.

Теплові гармати Vitals мають безліч особливостей, які відрізняють їх у вигідному світлі від своїх родичів інших виробників. Таким чином, головним що б нам хотілося б виділити, так це величезний вибір моделей і видів теплових гармат, які можна розглянути на сайті нашого магазину. Варто зазначити, що незалежно від моделі чи виду гармати, всі вони мають високу продуктивність, якістю, а головне, доступною ціною, що і вивело їх на лідируючі позиції на нашому ринку. Далі ми розглянемо види і теплових гармат Vitals і як приклад, кілька з моделей від кожного з видів.

 

Що таке теплова гармата Vitals і її види?

 

 

Теплова гармата Vitals - це один з видів опалювального обладнання, яке призначене для опалення приміщень різного характеру. Принцип дії теплової гармати Vitals, незалежно від того, якого виду вона належить або яка у неї модель, полягає в тому, що вентилятор проганяє повітря через нагрівається середу, тим самим він сам нагрівається і протоплюють приміщення. Перевага такого обладнання в тому, що теплова гармата Vitals здатна протопити приміщення за дуже короткий термін. Давайте ж розглянемо види теплових гармат Vitals.

Теплова гармата Vitals буває виконана в трьох варіантах: електрична теплова гармата, газова теплова гармата і дизельна теплова гармата. Як було сказано раніше, всі вони мають один і той же принцип роботи, все, що їх відрізняє, не рахуючи характеристик, так це тип обігрівача.

 

Електричні теплові гармати Vitals


Найпоширенішим видом теплової гармати Vitals є електрична гармата Vitals. Сфера застосування електричної гармати Виталс вкрай велика, є моделі, які призначені суто для побутового застосування, так і моделі промислового призначення. Електричні гармати Vitals мають відмінні технічні характеристики, які дозволяють їм працювати навіть в найсуворіших умовах.

Якщо розглядати побутові теплові гармати Vitals електричні, то вони мають достатню потужність, щоб прогріти будь-яку кімнату або будинок. Дані прилади не відрізняються високою потужністю або ж продуктивністю, але їх більш ніж достатньо для побутового застосування. Залежно від конкретної моделі електричної теплової гармати Vitals, її потужність може становити от 2000 Вт до 4000 Вт. Вони працюють від мережі 220В для зручності експлуатації.

 

Найбільш ходової моделлю побутової електричної гармати Vitals є Vitals EH-31, яка завдяки своїй продуктивності здатна обігріти будь-яке житлове приміщення. Потужність її Тена складає 3000 Вт при роботі від мережі 220В. Потужності вентилятора і Тена досить для для досягнення продуктивності в 40 м3 / год. У нього є 2 режиму роботи, робота з обігрівом або без, для вентилювання приміщення. Такі прилади не самі економічні в плані витрат і вимогливі в плані безпеки, і це мінус, але вони досить продуктивні.

Також є моделі електричних теплових гармат Vitals, які призначені для промислового застосування. До таких моделей можна віднести Vitals EH-90 яка має потужність 9000 Вт і працює від мережі 380В. Але є моделі і більшої потужності, наприклад Vitals EH-300 має потужність 30000 Вт.

Газові теплові гармати Vitals


Газові теплові гармати Vitals мають обігрівач у вигляді газового пальника, за рахунок якої і відбувається нагрів проганяє повітря. Газові теплові гармати Vitals вважаються найбільш економічними в порівнянні зі своїми побратимами. Замість Тена у такого виду гармат встановлений невеликий котел з газом, при роботі якого нагрівається повітря, а вентилятор, що працює від мережі 220В, розносить його по приміщенню. Так як потужність такого агрегату дозволяє йому опалювати середні і великі за площею приміщення, тому в основному він застосовується на виробництві, в сільському господарстві або ж на будівельних майданчиках.

 

Деякі люди вважають що такі котли небезпечні, але це не так. Безпека в роботі забезпечена за рахунок запобіжних систем. Таким чином, при згасанні вогню в котлі, подача газу тут же припиняється.

Потужність газових гармат Vitals коливається в діапазоні 15000-50000 Вт. Таким чином, досить просто підібрати підходящу модель. До плюсів таких установок можна віднести високу продуктивність і економічність. Найпоширеніша модель Vitals GH-151 має потужність 15000 Вт і має високу продуктивність, а також доступною ціною.

Дизельні гармати теплові Vitals


Дизельні теплові гармати Vitals вважаються найбільш продуктивними в своєму роді. Їх потужність і продуктивність перевищує в рази показники їх електричних і газових побратимів. З потужністю збільшилися і габарити самого апарату, але транспортувальні колеса і ручки допомогли спростити завдання переміщення гармати Vitals і її транспортування.

Дизельна теплова гармата Vitals має потужність від 150000 Вт до 90000 Вт. При таких потужностях вони здатні в повній мірі протопити будь-яке приміщення, будь то ангарний склад або будівельний майданчик. Їх нерідко застосовують на вулиці для обігріву області, а не приміщення. Вони також мають високий рівень безпеки, завдяки висновку вихлопу.

Як обігрівального елементу служить дизельний котел. Для великої тривалості роботи, дизельні теплові гармати Vitals мають місткий бак, який дозволяє їм довго безперервно працювати.

Вони також дуже економічні, але при цьому мають вартість вище інших теплових гармат, але їх висока продуктивність перекриває всі ці недоліки.

На нашому сайті Ви зможете детально вивчити кожну модель теплових гармат Vitals і кожен вид в цілому. Для цього Вам потрібно перейти за відповідним посиланням. Дякую за Вашу увагу і сподіваємося, що ця стаття допомогла Вам.