На сьогоднішній день, компанія Forte є однією з найвідоміших і популярних брендів на вітчизняному ринку. Компанія відома тим, що виробляє інструмент, який орієнтований на застосування ка професіоналом, так і початківцям майстром в умовах побуту. Крім того, завдяки постійному покращенню виробничого процесу, впроваджуючи все більше сучасних технологій, вони змогли значно розширити виробничу базу і вивести свою продукцію на абсолютно новий рівень. На даний момент, продукція компанії Forte проводиться в повному автоматичному режимі, завдяки чому його якість зросла в рази і ми видем перед собою інструмент тільки найвищого класу. Так як Forte виробляють величезне розмаїття всілякої продукції, на світ виходять не тільки промислові інструменти та обладнання, а й побутового інструменту держава приділяє величезну увагу, яке за якістю і надійності нітрохи не поступається своїм професійним аналогам.

У цьому сезоні вийшло чимало новинок від торгової компанії Forte, і особливо порадували нас пуско-зарядні пристрої та зарядні пристрої Forte, які ще толком не з'явилися на ринку, а вже стали одними з найпоширеніших і затребуваних апаратів, причому не тільки серед своїх родичів того ж бренду, але і змогли залишити позаду свої аналоги від інших виробників.

На сьогоднішній день пуско-зарядні та зарядні пристрої мають досить широке поширення, особливо серед власників автомобілів. Якщо не кожен водій, то переважна більшість автомобілістів стикалися хоч раз з тим, що акумулятор на їхньому автомобілі повністю втрачав свій заряд, і саме в такому випадку застосовується пуско-зарядний пристрій або зарядний пристрій. Крім того, всім відомий факт, який полягає в тому, що всі акумулятори та батареї з часом втрачають свою ємність, і для АКБ це не виняток, адже кожен раз, коли Ви заводите автомобіль, включаєте фари, магнітолу і т.д. Ви вичерпує заряд Вашого акумулятора, і відбувається його знос, і тому Важливо мати при собі зарядний пристрій. Пуско-зарядний пристрій Forte також може виручити в разі, якщо Ваш автомобіль не заводиться, а «прикурити» нізвідки, особливо якщо така дилема виникає в зимовий період часу, то Вам на виручку прийде пуско-зарядний пристрій Forte.

Новинки зарядних пристроїв Forte

На ринок недавно вийшли дві принципово нові моделі зарядних пристроїв Forte - зарядний пристрій Forte CB-15FP і зарядний пристрій Forte CB-20FP. Дані моделі призначені для роботи з кислотно-нікелевими батареями, а точніше їх підзарядки. Апарати такого типу будуть вкрай корисні власникам легковиків, малої сільсько-господарської техніки, скутерів і мотоциклів, а також моторних човнів, так як з їх допомогою Ви швидко і надійно зможете зарядити їх акумулятори.

Дані моделі були істотно полегшені і отримали максимально компактний корпус, що дозволяє безперешкодно зберігати їх в гаражі або коморі, багажнику автомобіля і в будь-якому іншому зручному для Вас місці. Крім того, навіть якщо Ви не сильно знайомі з технікою і Вам ніколи не доводилося використовувати подібного роду апаратуру, Ви без зусиль розберетеся в її будову та принцип роботи і зможете ефективно використовувати ці новинки, завдяки найпростішого управління і можливості моніторингу перебігу робочого процесу. Працюють вони за таким же принципом, як і інші зарядні пристрої, знижують вхідна напруга до необхідного рівня і пускають його на акумулятор. Ви можете прочитати на Зарядний пристрій Forte CB-15FP відгуки, що б дізнатися про нього трохи більше.

Зарядний пристрій Forte CB-15FP і зарядний пристрій Forte CB-20FP мають наступні особливості, які їх вигідно вирізняють із-поміж інших:

  • Широкий спектр застосування. Завдяки тому, що вони можуть працювати з акумуляторами і 24В і 12В, вони підійдуть для власників, як легкового автотранспорту, так і для вантажного транспорту.
  • Стабільна робота від побутової мережі. Ці моделі включаються в побутову мережу 220В 50Гц.
  • Різнопланові роботи. За допомогою цих пристроїв, Ви зможете безперешкодно і заряджати і відновлювати батареї з ємністю до Ач.
  • Наявність амперметра. Завдяки вольтметру Ви можете легко стежити за процесом підзарядки або ж в будь-який момент перевірити її заряд.
  • Два режиму роботи. Ви можете заряджати батареї в нормальному або експрес режимі, вибираючи тим самим час роботи і інтенсивність.

Новинки пуско-зарядного обладнання Forte

Сьогодні на ринок надійшли новинки сезону,пуско-зарядні пристрої Forte CD-420FP і пуско-зарядні пристрої Forte CD-620FP. Ці моделі є апаратурою з широким спектром застосування, так як можуть допомогти не тільки зарядити або відновити посаджений акумулятор, але і зробити його миттєвий запуск, що дуже на руку для будь-якого автомобіліста.

Моделі є універсальними приладами і швидко знайшли своє застосування в автомайстерень і СТО, так як дозволяють швидко робити зарядку або відновлення акумуляторів різних типів. Також варто відзначити, що вони мають широкий ємнісним діапазоном, що дозволяє заряджати навіть акумулятори з ємністю до 600 Ач, а завдяки витривалості вони витримають навіть струми в 550А.

Розглянемо ряд особливостей, якими володіють пуско-зарядні пристрої Forte CD-420FP і пуско-зарядні пристрої Forte CD-620FP:

  • Два можливих застосування. За допомогою цих моделей Ви зможете заряджати або відновлювати акумулятори, а також зможете зробити миттєвий пуск холостого двигуна.
  • Робота з будь-якими акумуляторами. Ви зможете працювати з акумуляторами, як легкових автомобілів, так і вантажних, тобто з 12В АКБ і 24В.
  • Два режиму зарядки. Ви зможете проводити як нормальну зарядку, так і прискорену, наприклад, в разі повної втрати заряду, але це може негативно відіб'ється на стані самої батареї.
  • Амперметр. Можливість постійно стежити за робочим процесом і за рівнем заряду батареї.
  • Таймер. Forte CD-620FP має таймер, що дозволяє вибирати час зарядки акумулятора.

Загальні особливості

У всіх моделей, як зарядних пристроїв Forte, так і у пуско-зарядних пристроїв Forte є ряд особливостей, які продовжують термін служби самих апаратів і якість їх роботи:

  • Захист від неправильного підключення клем. При неправильному підключенні клем, немає ніякого ризику виходу батареї з ладу або самого апарату, так як він просто не включиться і не почне свою роботу.
  • Захист електроніки. Апарат має надійний захист від перенапруги і коротких замикань, що продовжує їх термін служби.
  • Система охолодження. Завдяки прямому примусовому охолодженню вентилятором, ці апарати підтримую тривалу роботу.
  • Надійність корпусу. Металевий корпус дозволяє уникнути випадкового механічного пошкодження внутрішніх частин апаратури і не допускають попадання туди сторонніх часток.

Де купити пуско-зарядні пристрої Forte

Ви може у нас в магазині пуско-зарядні пристрої Forte купити. На зарядний пристрій Форте ціна мінімальна, так що поспішайте придбати його саме у нас в магазині. Купити зарядний пристрій Forte можна по всій Україні через наш інтернет магазин і «Море інструментів».