Вітаємо Вас на сайті нашого магазину. Сьогодні ми хочемо знову поговорити з вами про перфораторах, а саме про бочкових перфораторах, будемо розглядати не тільки що ж це таке, але і основні моделі. Які користуються найбільшим попитом сьогодні, основні їх особливості і недоліки, а також підіб'ємо підсумки, який перфоратор варто купити, побутової або професійний.

Бочкові перфоратори

Бочкові перфоратори вельми популярні завдяки своїй універсальності, дана категорія перфораторів примітна тим, що може працювати в режимі удару в рази ефективніше прямого за рахунок особливостей конструкції механічної частини. Навіть робота з будівельними сумішами можлива, що дозволить Вам відмовитися від покупки міксера, витрачаючи додаткові кошти. Також Ви отримаєте можливість працювати з бурами і коронками великого діаметра для вирішення найскладніших завдань.

Суттєва перевага такого перфоратора перед прямим полягає в тому, що сила удару і крутний момент у моделей з вертикальним розташуванням значно вище, що дозволяє йому ефективніше виконувати силові роботи, такі як довбальні роботи або ж роботи з будівельними сумішами. Він має зносостійкі частини, редуктор і патрон посилені для витримування високих навантажень в процесі виконання силових робіт.

Серед недоліків бокового перфоратора можна виділити велику вагу, а також досить великі габарити.

Бочковой перфоратор

Професійні бочкові перфоратори

У конструкції професійного бочкового перфоратора повинні входити двигун з обов'язково мідної обмоткою, такий зможе працювати в умовах підвищених навантажень, а також редуктор і ударний механізм з матеріалів стійких до зносу, корозійному впливу, а також до деформаційного впливу. Такого роду перфоратори найчастіше застосовуються для проведення робіт на протязі тривалого часу біс перерв на відпочинок, або ж для короткочасних робочих сесій, але в такому випадку найчастіше навантаження припадає на інструмент наближена до пікових.

Крім технічних характеристик для професійного перфоратора характерно також і розширені технічні можливості. Вони можуть мати від трьох і більше режимів роботи, мати можливість регулювання обертів різними способами, а також нерідко мають розширену комплектацію, наприклад набір з піки і долота, набір бурів, адаптери для роботи зі свердлами і т.д.

  Metabo KHE 3251 AEG KH 5 E

Модель

Metabo KHE 3251

DeWalt D25762K

AEG KH5E

Родина бренду

Німеччина

США

Японія

Потужність

800 Вт

1500 Вт

1200 Вт

Патрон

SDS-Plus

SDS-Max

SDS-Max

Сила удару

3.2 Дж

18.0 Дж

13.0 Дж

Режими роботи

3-х режимний (Свердління, Свердління з ударом, Удар)

3-х режимний (Свердління, Свердління з ударом, Удар)

2-х режимний (Свердління з ударом, Удар)

Максимальні обороти холостого ходу

4470 об/хв

250 об/хв

450 об/хв

Діаметр свердління в бетоні

32 мм

52 мм

40 мм

Вага

3,3  кг

9,9  кг

6,6  кг

Гарантія

36 міс

36 міс 

36 міс

Перфоратор Metabo KHE 3251

Модель вважається відносно новою і на ринку успішно закріпилася завдяки своїй високій продуктивності і надійності, сам перфоратор дуже функціональний, має надійну конструкцію і комфортний для роботи дизайн, що дозволяє використовувати Metabo KHE 3251 для вирішення цілого кола різних завдань.

Перфоратор Metabo KHE 3251

Преимущества Metabo KHE 3251

Переваги

  • Свердління з ударом, довбання, свердління без удару - три основні режими роботи, які дозволять виконувати широкий спектр завдань.
  • Metabo Marathon - двигун з високим показником витривалості і стійкості до абразивного зносу.
  • Metabo Variospeed (V) дозволяє в залежності від сили натискання регулювати обороти двигуна, вносить таємності в роботу і дозволяє оптимізувати навантаження на інструмент.
  • Система швидкої заміни патрона Metabo Quick дозволить замінити SDS plus патрон на металевий кулачковий.
  • Антивібраційна рукоять робить роботу більш комфортною.
  • Система автоматичного відключення щіток захистить двигун від поломки і дозволить своєчасно провести обслуговування.
 

Недостатки Metabo KHE 3251

Недоліки

  • Перемикач режимів туго працює і часто стає причиною поломки інструменту.
  • Висока вартість перфоратора.
  • Жорсткий кабель з часом переламується і внутрішні жили пошкоджується.

► Відео огляд перфоратора Metabo KHE 3251

Відгук покупця Metabo KHE 3251

Назар 08.09.2016 в 16:38 Отзывы перфоратор Metabo KHE 3251

Прекрасний представник середнього класу. Витончений і ергономічний дизайн. Компактність і продуктивність в одній особі. Свердлить, б'є і свердлить з ударом. Надійна конструкція. Відмінна система зміни патрона. Особливо хороша, коли працюєте з різними типами матеріалів. Рукоятка зручної форми, в середині злегка «пухка», тому в руці сидить, як влита. Плюс, гума на рукоятці глушить вібрацію, тому рука не смикається. Купуйте - не пошкодуєте.

► Наша думка

Перфоратор бочковий Metabo KHE 3251 в цілому Зручний и продуктивно, працювати з таким інструментом суцільне удовольствие, ВІН без проблем впорається з реалізацією найвищу за рівнем складності завдання. Якість інструменту підкріплено гарантійнім терміном від виробника на 3 роки. Добре Підходить для складних будівельних робіт, дозволяє демонтуваті старі конструкції та бурити отвори в бетоні и камені.

Купить Перфоратор Metabo KHE 3251

Перфоратор DeWalt D25762K

Дана модель орієнтована на виконання найскладніших завдань, представлений перфоратор порівняємо з електричним відбійним молотком за своїми технічними характеристиками. В основному застосовується для виконання робіт з бурами великого діаметра, а також для роботи з коронками, можна використовувати для розбивання старої стяжки або цегляної кладки.

Перфоратор DeWalt D25762K

Преимущества DeWalt D25762K

Переваги

  • Перфоратор здатний працювати з оснащенням до 150 мм в діаметрі, якщо це коронка і до 52 мм, якщо це бур.
  • Патрон SDS-max дозволяє швидко встановити необхідне оснащення, сам патрон надійний і довговічний, витримує навантаження при роботі бездоганно.
  • Антивібраційна система активного типу AVC в сукупності з плаваючою руків'ям забезпечують комфортну роботу.
  • Електронне регулювання обертів дозволяє оптимізувати частоту обертання, а також силу удару.
  • Можливість фіксації кнопки включення для тривалої роботи.
 

Недостатки DeWalt D25762K

Недоліки

  • Витягнута форма і велику вагу інструменту згубно позначаються на зручності ведення тривалих робіт.
  • Високий рівень шуму перфоратора.
  • При тривалій роботі під навантаженням інструмент сильно гріється, потрібен відпочинок.
  • Висока вартість перфоратора.

► Відео огляд перфоратора DeWalt D25762K

Відгук покупця DeWalt D25762K

Руся 30.12.2016 в 12:03 Отзывы перфоратор DeWalt D25762K

Відмінна якість, я повністю задоволений DeWalt D25762K, так як він не масивний і в той же час потужний, у нього високий потенціял і крута збірка.

► Наша думка

Модель актуальна для проведення силових робіт, наприклад для буріння наскрізних отворів в бетоні і кладці, може розбивати стяжку, стіни, використовується для демонтажу віконних рам. Такий інструмент необхідний тим, хто дійсно потребує професійного перфораторі для роботи в будівництві або на виробництві.

Купить Перфоратор DeWalt D25762K

Перфоратор AEG KH 5 E

Модель є сучасним професійним перфоратором, який орієнтований на роботи в найсуворіших умовах, такий перфоратор AEG здатний виконати роботи на найвищих рівнях, включаючи велике будівництво. Ефективність в роботі забезпечується розширеним функціоналом і високою потужністю самого інструменту, він витривалий і здатний безперебійно працювати тривалий час.

Перфоратор AEG KH 5 E

Преимущества  AEG KH 5 E

Переваги

  • Перфоратор обладнаний системою глушіння вібрації у вигляді плаваючої рукояті AVC - запорука комфортної і точної роботи.
  • Режим м'якого удару дозволяє працювати з крихкими матеріалами, що не витримують великих навантажень.
  • Для забезпечення безпечної роботи оператора і самого інструменту передбачена муфта, вона зупиняє обертання при заклинюванні або надмірної многозвенной навантаженні на двигун.
  • Плавний пуск дозволяє точно виконувати роботу, а також знижує навантаження на двигун під час старту.
  • Надійна пилу забезпечує зниження абразивного зносу двигуна і механічних частин перфоратора.
  • Патрон SDSMax дозволяє якісно встановити оснащення, працювати з бурами великого діаметра і стійкий до навантажень при виконанні силових робіт.
 

Недостатки AEG KH 5 E

Недоліки

  • Корпус сильно нагрівається при тривалій роботі під навантаженням.
  • Велика вага інструменту.
  • Особливість розташування додаткової рукоятки вносить незручність в роботу.
  • Слабка ізоляція мережевого кабелю, можна легко перебити.

► Відео огляд перфоратора AEG KH 5 E

Відгук покупця AEG KH 5 E

Руся 30.12.2016 в 12:03 Отзывы перфоратор AEG KH 5 E

Модель оснащена плавним пуском і функцією м'якого удару, що робить його досить безпечним інструментом, з огляду на руйнівні можливості. Я користуюся ним близько року і жодного разу не виникало ніяких проблем з його роботою. Ну, що сказати, якість на обличчя, а ціна приємна.

► Наша думка

Такий перфоратор незамінний для виконання професійних робіт, він стане надійним помічником в монтажі, при необхідності виконувати велику кількість отворів для анкерів, або ж посадочних отворів для розеток і вимикачів, дозволить прокладати магістралі. Якісний перфоратор для нетривалих силових робіт або тривалий робіт з нормальним навантаженням.

Купить Перфоратор AEG KH 5 E

Бочкові перфоратори для будинку

Побутові моделі частіше за все не такі важкі як професійні, які найбільше ближче до відбійних молотків, вони більш компактні і набагато легше. Найчастіше вони мають менш витривалий двигун і сила удару у них також нижче, це обумовлено тим, що побутової перфоратор НЕ буде піддаватися інтенсивному використанню і найімовірніше, буде використовуватися стихійно, у міру необхідності. Вони підходять для серійного виробництва отворів в бетоні і камені, можуть використовуватися для силових робіт. Побутовий перфоратор матиме вартість нижче свого професійного аналога, адже в його конструкції будуть задіяні комплектуючі нижчої якості, найімовірніше китайського виробництва.

 

  Перфоратор Stern RH-26 E Перфоратор Днипро-М ПЕ-3217Б Перфоратор DWT BH11-28 BMC
Модель Stern RH-26 E Дніпро-М ПЕ-3217Б DWT BH11-28 BMC

Родина бренду

Австрія

Україна

Швейцарія

Потужність

850 Вт

1700 Вт

1150 Вт

Патрон

SDS-Plus

SDS-Plus

SDS-Plus

Сила удару

4.0 Дж

6.0 Дж

4.0 Дж

Режими роботи

3-х режимний (Свердління, Свердління з ударом, Удар)

3-х режимний (Свердління, Свердління з ударом, Удар)

3-х режимний (Свердління, Свердління з ударом, Удар)

Максимальні обороти холостого ходу

800 об/хв

800 об/хв

850 об/хв

Максимальний діаметр свердління в бетоні

26 мм

32 мм

28 мм

Максимальний діаметр свердління в деревині

30 мм

44 мм

40 мм

Максимальний діаметр свердління в стали

13 мм

13 мм

13 мм

Вага

4,7 кг

4,8 кг

4,6 кг

Гарантія

12 міс

36 міс

24 міс

 

Перфоратор Stern RH-26 E

Недорогий побутовий перфоратор здатний вирішувати як нескладні свердлильні або бурові роботи, так і складні довбальні роботи. Підходить як для різання глухих або наскрізних отворів, так і для демонтажних робіт. Інструмент простий у використанні і дуже зручний в плані сервісного обслуговування, стане незамінним помічником в будинку.

Перфоратор Stern RH-26 E

Преимущества Stern RH-26 E

Переваги

  • Потужний двигун в 850Вт дозволить виконати роботи в будь-якому діапазоні навантажень.
  • Достатня витривалість для тривалої роботи в умовах побутової експлуатації перфоратора, при нормальному навантаженні на двигун.
  • Патрон SD + відрізняється простотою у використанні, має досить високу якість для витримування навантажень в умовах домашніх будівельних робіт.
  • Багатозадачність підкріплена трьома робочими режимами перфоратора.
  • Подвійна ізоляція захищає внутрішні частини інструменту від поїдання на них пилу і абразиву.
  • Швидкий доступ до щіток для комфортного обслуговування.
 

Недостатки Stern RH-26 E

Недоліки

  • Велика витрата редукторного масла.
  • Важкий великогабаритний перфоратор.
  • При силових роботах нагрівається швидко, необхідні перерви на відпочинок.
  • Відсутність плавного пуску.

Відгук покупця Stern RH-26 E

Станислав 22.11.2016 в 13:14 Отзывы перфоратор Stern RH-26 E

Хороший перфоров, довгожитель бо користуюся ним вже близько семи років. Працює, як слід і через стільки років. Одного разу ламався, але після ремонту працює далі не гірше, ніж раніше. Постійно в справу його пускаю, так що відзначу відмінну якість, ні в яке порівняння з сучасними виробниками не йде.

► Наша думка

Перфоратор стане корисним в домашніх умовах, відмінно підходить для роботи в режимі буріння і свердління для силових завдань не найкращий варіант, хоча і не виключається можливість періодично виконувати демонтажні роботи.

Купить Перфоратор Stern RH-26 E

Перфоратор Дніпро-М ПЕ-3217Б

Модель є найпотужнішою в серії перфораторів Дніпро-М. такий перфоратор орієнтований на якісне виконання роботи в різних умовах, він працює на базі високопродуктивного двигуна потужністю в 1700Вт, з таким мотором Ви без зусиль зможете проробляти отвори в бетоні до 32 мм, можлива робота з коронками. Якісний перфоратор за доступну ціну, ось що собою являє Дніпро-М.

Перфоратор Днипро-М ПЕ-3217Б

Преимущества  Днипро-М ПЕ-3217Б

Переваги

  • Патрон має високоякісний захист від пилу, що гарантує зниження зносу оснащення і тривалий термін служби для самої оснастки.
  • Плаваюча рукоять сприяє зниженню одержуваної вібрації в процесі виконання довбальних і бурових робіт.
  • Завдяки вдосконаленій формі лопатей крильчатки вдалося поліпшити охолодження двигуна.
  • Потрійна просочення лаком обмотки двигуна сприяла збільшенню його ресурсу роботи на 50%.
  • Обмотка двигуна - 100% мідь.
  • Антивібраційна система дозволяє знизити розкид при роботі з перфоратором, а також робить роботу більш комфортною.
  • Передстартова регулювання обертів для точного налаштування роботи інструменту.
 

Недостатки Днипро-М ПЕ-3217Б

Недоліки

  • Мала довжина шнура - всього 2 м.
  • Слабкий захист від пилу перемикача режимів призводить до ускладнення перемикання в разі сильної запиленості.
  • Велика вага інструменту, при тривалій роботі сильно стають руки.
  • Відсутність реверсу позначається при заклинювання оснащення.

► Відео огляд перфоратора Дніпро-М ПЕ-3217Б

Відгук покупця Дніпро-М ПЕ-3217Б

Макс 10.10.2016 в 18:10 Отзывы перфоратор Днипро-М ПЕ-3217Б

Хороший інструмент для виконання простих завдань. З ремонтом в квартирі він впорався відмінно. Ударний режим не дуже податливий, доводиться сильно тиснути. Але довбає непогано. Ще він важить більше мого попереднього перфоратора. Чемодан в комплекті якісний. Раджу взяти для будинку, цілком адекватна ціна і якість непогана

► Наша думка

Такий перфоратор стане для Вас незамінним в будинку. Перфоратор електричний Дніпро-М ПЕ-3217Б здатний якісно виконувати як прості, так і силові роботи, він витривалий і продуктивний, має чудову сервісну базу, а гарантійний термін на три роки це досить рідкісний випадок для побутового інструменту.

Купить Перфоратор Днипро-М ПЕ-3217Б

Перфоратор DWT BH11-28 BMC

Перфоратор від швейцарського бренду відрізняється надійністю і продуктивність, потужний двигун дозволите якісно виконувати роботи будь-якої складності, він забезпечувати високу частоту обертання, а поряд з якісним ударним механізмом гарантована висока частота ударів і сила удару

Перфоратор DWT BH11-28 BMC

Преимущества  DWT BH11-28 BMC

Переваги

  • Патрон SDS-plus гарантує тривалий термін експлуатації і якісну фіксацію оснащення.
  • Прорезиненная рукоять сприяє зручному утриманню інструменту в руках.
  • Два роки гарантії.
  • Велика клавіша пуску робить роботу зручніше.
  • Універсальність застосування забезпечується трьома режимами роботи.
 

Недостатки DWT BH11-28 BMC

Недоліки

  • Статична рукоять визначає відчутний вібраційний фон.
  • Велика вага перфоратора.
  • Відсутня реверс.

Відгук покупця DWT BH11-28 BMC

Саша 6.11.2016 в 13:19 Отзывы перфоратор DWT BH11-28 BMC

Ну, не назвав би його Надпродуктивність і суперпотужним інструментом. Однак, якість збірки на висоті, ну ДВТ вміють робити. Відмінне управління, мала маса, зручний дизайн. Б'є непогано, для нечастого застосування режиму удару вистачить надовго.

► Наша думка

Якісний перфоратор. Такий актуальний для використання в умовах важких робіт. Підходить для демонтажних робіт, наприклад для руйнування стяжки або стін, зняття плитки і штукатурки.

Купить Перфоратор DWT BH11-28 BMC