Будь-який власник садової ділянки відмінно знає, яких зусиль і фінансових витрат вимагає зміст його в чистоті і порядку. Всіляка садова техніка є відмінним помічником, який не тільки скоротить фізичні зусилля, але також підвищить врожайність. У нашому інтернет-магазині представлений повний асортимент садової техніки, обладнання та інвентарю і далі ми дізнаємося, що саме повинен мати кожен садівник, які вимоги пред'являються до сучасного обладнання та які типи техніки найбільш ефективні.

Догляд за садом влітку


Догляд за садом в будь-який час року - це трудомісткий процес, який стає ще більш складним в літній та осінній періоди. Стан саду безпосередньо залежить від техніки, яку ви використовуєте і кількості уваги з боку садівника. Навіть при наявності техніки ви повинні розробити єдину систему, на якій буде базуватися догляд за ділянкою. Серед найбільш популярною техніки, яку прийнято використовувати в літній сезон, слід виділити:

 

- Дроворуби і подрібнювачі, переробні деревину максимально ефективно.

 

- Ланцюгові пили, комбісистеми, пилки для кущів та висоторізи користуються високим попитом і дозволяють видаляти зайві і сухі сучки та гілки.

 

- Ідеальна чистота у дворі стане результатом роботи мийки ВД, садового пилососа і повітродувки.

 

- Триммери, ножиці для газону, газонокосарки і мотокоси перетворять вашу галявину в доглянутий і акуратний газон, облагородить клумби і зробить процес простим і приємним.

 

Догляд за садом в осінній період

 

При виборі техніки і обладнання для використання в саду восени слід орієнтуватися на такі першорядні вимоги, як стійкість температурних перепадів і підвищеної вологості, а також високий рівень продуктивності. Вибирайте виключно сертифіковані моделі, які можна придбати на умовах безпеки і гарантій якості. До найбільш затребуваних видів техніки для роботи в саду осінь слід віднести скарифікатори і культиватори, мотоблоки та міні-трактори, пилками та обприскувачі.

 

Типи садової техніки

Усі моделі техніки і обладнання для саду слід класифікувати на: механічні, електричні і дизельні. При виборі слід детально вивчити переваги і недоліки кожної із згаданих категорій. Наприклад, дизельні моделі актуально застосовувати на ділянках, де електрику не проведено. В даному випадку необхідно буде стежити за наявністю палива. У нашому інтернет-магазині ви зможете знайти моделі з максимально економним споживанням дизеля.

 

Яким вимогам повинна відповідати садова техніка?


Виробники, продукція яких представлена ​​на нашому сайті, регулярно стежать за відповідністю своїх розробок сучасним стандартам, і пропонує якісну і безпечну техніку для догляду за квітником і садом, газоном і зеленими насадженнями, для утримання в порядку земельних володінь і прибудинкової території. Яким же параметрам повинна відповідати згадана продукція?

- Практичність і функціональність.

- Простота експлуатації та економічність.

- Довговічність і ремонтопридатність.

- Стійкість по відношенню до атмосферних опадів, підвищеної вологості, температурних перепадів і до інших агресивно впливає зовнішніх чинників.

Використання техніки по догляду за садом має займати мінімум вільного часу, забезпечуючи максимально комфортну і раціональну експлуатацію. Дуже важливо вибирати безпечні моделі, розраховані на можливість автономного використання. Сучасна садова техніка повністю відповідає заявленим вимогам і роботу в саду тепер можна сміливо назвати відпочинком. Ми готові надати вам надійну, продуктивну і високотехнологічну продукцію високої якості і з чудовими технічними параметрами. Доступна ціна стане дуже приємним доповненням до вдалу покупку.

Набір техніки для садової ділянки


Далі ми розглянемо орієнтовні варіанти мінімального набору техніки по догляду за садом в залежності від його площі.

- Для ділянки площею мене 15 соток знадобиться культиватор, триммер, пила і сучкорез. Для еко-саду стане в нагоді подрібнювач трави та гілок.

- При наявності ділянки розміром від 15 до 70 соток слід подбати про наявність перерахованого вище обладнання, а також другий газонокосарки або тріммера.

- Якщо ж площа ділянки становить понад 70 соток, слід прикупити мотоблок, культиватор, пилу, пару Висоторіз або сучкорезов, 2 газонокосарки і садовий подрібнювач.

Далеко не кожен інтернет-магазин здатний похвалитися настільки широким асортиментом техніки для покупців з будь-яким рівнем достатку. Сертифікована продукція від імпортних і вітчизняних виробників дозволить вам отримати максимум задоволення від роботи на садовій ділянці, істотно підвищить врожайність і знизити витрати. У нашому асортименті представлена ​​як цілорічна, так і сезонна техніка від кращих закордонних і вітчизняних виробників. Ми завжди готові порадувати вас вигідними розпродажами і знижками на популярні моделі техніки і обладнання.