Генератори Кентавр

Генератор - це найоптимальніше рішення для тих, у кого є перебої з електропостачанням або ж його повної відсутності. Сьогодні генератори є одними з найпоширеніших видів допоміжного обладнання, і тому існує безліч всіляких видів і моделей генераторів, а також виробників. При виборі генератора ми рекомендуємо Вам віддати свою перевагу генераторів Кентавр, так як вони мають високу продуктивність, доступною ціною і великим модельним рядом, так що Ви з легкістю зможете підібрати для себе генератор.

Основні характеристики і призначення

Якщо розглядати генератори Кентавр по призначенню, то в залежності від моделі їх область застосування безмежна. Серед модельного ряду генераторів Кентавр є представники, які придатні для роботи на природі і будуть корисними при виході в похід або ж на природу для пікніка. Такі моделі володіють малою вагою і габаритами, тому їх легко розташувати в автомобілі або ж взяти з собою в якості ручної поклажі. Продуктивність таких генераторів Кентавр невелика, до 1 кВт, але при цьому, цього більш ніж достатньо для зарядки мобільного пристрою або роботи малого обладнання, налагодження освітлення і т.д.

Для побутового застосування варто вибирати генератор Кентавр потужніший, до 5 кВт. Генератора з такою потужністю досить для роботи на постійній основі, і він буде підтримувати стабільну роботу всіх необхідних Вам електроприладів, включаючи ті. У яких високе енергоспоживання. Якщо Вам необхідні генератори для роботи з частиною обладнання або для роботи на не постійною основі, то можна купить генератор Кентавр з потужністю менше, наприклад 3,5 кВт. В асортимент генераторів Кентавр входить також і промислові генератори з потужністю понад 20 кВт.

Підбираючи генератор на основі потужності, Вам варто брати генератор з запасом його номінальної потужності, тобто якщо загальне споживання електроенергії в Вашому домі становить 3 кВт, Вам необхідно брати генератор в 3,5 кВт потужності для оптимальної роботи.

Класифікація та види генераторів Кентавр

Основна класифікація генераторів Кентавр полягає в типі споживаного палива. Таким чином, генератори бувають бензинові, газові, дизельні та комбіновані, які можуть працювати.

Найбільш поширеними вважаються бензинові генератори, так як мають відмінні технічні характеристики, та й бензин вважається одним з найбільш ходових джерел палива. Ціна на такі генератори буде відносно дешева, в порівнянні з дизельними або ж з комбінованими, а й продуктивність у них трохи нижче.

Дизельні генератори Кентавр працюють на дизельному паливі і мають величезну продуктивність. Якість і працездатність такого генератора значно вище, ніж у бензинового. Також варто відзначити, що вони більш масивні, а ціна на них буде на порядок вище, але витрата дизеля у них йде пропорційно менше, ніж у бензинового генератора.

Далі, вибравши клас генератора кентавр, варто зрозуміти що вони також розрізняються по:

  • Тип двигуна. Генератор кентавр може бути укомплектований двотактним або чотиритактним двигуном. Генератори з двотактними двигунами мають меншу вартість, ніж генератори з четирехтактнимі. У такого генератора також є більш проста система вихлопу, за рахунок чого знижується вага генератора. Для роботи двотактного двигуна необхідно застосовувати суміш бензину з маслом в пропорції зазначеної виробником. Генератори з чотиритактним двигуном мають вартість вище, але це компенсується тим, що їх якість і продуктивність також на порядок вище. 4-х тактний двигун має меншу витрату і надійніший в роботі, а також менш шкідливий для здоров'я і екології. Для роботи 4-х тактного двигуна не потрібно виготовляти суміш бензину і масла.
  • Тип запуску генератора. Генератори кентавр можуть мати різні варіанти запуску. Таким чином, найпростішим варіантом вважається ручний старт, який проводиться за допомогою ручного аналогового стартера. Генератори з такими стартерами можуть мати проблеми з запуском в холодну пору року. Іншим типом запуску генератора кентавр вважається електростарт. При такому стартері, Ви легко і швидко запустіть генератор всього одним натисканням на кнопку запуску. Також, завдяки технічним особливостям, генератори з електричним стартом набагато простіше запускати в зимовий час, ніж з ручним стартом.
  • Кількість вихідних фаз. Для побутового застосування Вам буде достатньо генератора Кентавр з двома фазами. Такий генератор буде на виході давати споживче напруга в 220 В. При необхідності споживання промислової напруги в 380 В, Вам варто купити генератор Кентавр з трифазним висновком.

Генератори кентавр мають ряд корисних функцій, які дозволяють їм працювати більш продуктивно і стабільно. Таким чином, є моделі генераторів Кентавр, які володіють системою AVR - вбудованим стабілізатором напруги, який дозволяє вирівняти вихідна напруга і підтримувати його стабільність і задані параметри. Генератори з такою системою хоч і коштують дорожче, але якість їх роботи на порядок вище.

Деякі генератори Кентавр мають в своєму арсеналі систему автоматичного запуску, за допомогою якої генератор запускається відразу ж після відключення основного харчування, що дозволяє зберегти роботу обладнання в будинку.

Для простоти транспортування і переміщення генераторів Кентавр передбачені зручні ручки і є в наявності транспортувальні колеса. Генератори Кентавр генерують мінімум вібрації і шуму, що робить їх застосування комфортабельним навіть в житловій зоні.

Де купити генератор Кентавр

Ви зможете купити генератор Кентавр на сайті нашого магазину за найдоступнішою ціною. Ми відправимо Вам генератор будь-яким зручним способом. Дякую за Ваше замовлення і всього вам доброго.

 

Весь асортимент генераторів Кентавр Ви можете переглянути у нас на сайті.