Яку бетономішалку купити для дому?

Якщо Ви хоч раз в житті стикалися з будівництвом, то Ви неодмінно знаєте, що бетонування або інші види робіт з бетонними або цементними розчинами це невід'ємна частина більшості будівельних заходів. Нерідко постає потреба у виготовленні розчинів такого роду при домашньому будівництві або ремонті, таким чином, в побутових умовах також необхідно відповідне обладнання, яке допомогло б Вам у виготовленні цих розчинів. Саме тому бетономішалки нерідко стають вибором багатьох домашніх майстрів для роботи на домашній будівництві.

Але сьогодні на ринку існує величезна безліч всіляких бетономішалок від різних виробників, які володіють різними характеристиками і особливостями, тому вибір оптимальної бетономішалки для роботи на дому вельми проблематична завдання і з нею ми постараємося Вам допомогти. Для того, що б зрозуміти, яку бетономішалку для будинку купити, варто, в першу чергу ознайомиться з тим, що таке бетономішалка і її видами.

Бетономішалка - основні характеристики


Бетономішалка - це спеціальне будівельне обладнання, яке призначене для виготовлення будівельних розчинів і сумішей, з виготовленням яких не може впорається аналоговий будівельний міксер. Таким чином, за допомогою бетономішалки Ви без особливих зусиль зможете приготувати швидко без втрати якості бетонний розчин, в якому застосовується гравій або відсів, цементні суміші з піском і водою і багато інших. Застосування бетономішалки примітно також тим, що оператор не витрачає багато зусиль, тому для виготовлення якісного розчину цілком достатньо однієї людини.

Бетономішалка вдає із себе грушу, розташовану на стійкому каркасі з електродвигуном. Сам каркас може бути цілісним або ж розбірним, в залежності від конкретної моделі. Розбірної каркас простіше зберігати або транспортувати, але надійніше звичайно ж цілісний, але для будинку такий варіант не дуже підходить, через проблеми зі зберіганням.

Груша бетономішалки розташовується на каркасі і повідомляється з двигуном різними способами, в залежності від виду бетономішалки. Витягають розчин з груші двома способами, що також залежить від моделі бетонки:

  • Нахил всієї бетономішалки. Деякі моделі мають на увазі собою витяг розчину шляхом нахилу всієї бетономішалки. Для уникнення перевертання всього інструменту передбачена запобіжна планка. Така бетономішалка буде не найзручнішим рішенням для будинку, вона більше підійде для будівельників, які виконують великі обсяги робіт і їм потрібно виливати велику кількість розчину в одне місце.
  • Нахил одній груші за допомогою колеса нахилу. Якщо Ви думаєте, яку бетономішалку краще для будинку купити, то Вам варто зупинитися на такому типі. Такий нахил має на увазі нахил суто оной груші за допомогою колеса, у якого також передбачена фіксація груші в необхідному положенні.

Крім того, у бетономішалки може бути різний обсяг груші, таким чином, обсяг груші бетономішалки може становити від 50 л і до 300 л у промислових моделей. Але так як Ви хочете бетономішалку для будинку, Вам варто вибрати оптимальний обсяг груші для будинку, найчастіше, звичайно в залежності від того, який обсяг роботи Вам необхідно виконувати і ступінь її тяжкості, Вам буде досить бетономішалки з грушею до 150 л.

Також, бетономішалка для будинку може мати різну потужність. Найслабша бетономішалка має потужність 220 Вт і вона придатна для виконання робіт малого обсягу, для робіт великого об'єму, Вам варто купити бетономішалку для будинку з потужністю до 1100 Вт.

Види бетономішалок

Бетономішалки прийнято розділяти за видами залежно від принципу їх дії, а також типу приводу або принципу роботи. Таким чином, в залежності від того, який спосіб перемішування розчину в груші, бетономішалки бувають:

  • Гравітаційні бетономішалки. Бетономішалки такого типу найменш прості за принципом дії. Представники цього виду бетономішалок перемішую розчин обертаючи саму грушу, в якій нерухомо розташовані перемішують лопаті. Такі бетонки справляються з великими обсягами робіт і великими навантаженнями.
  • Примусові. У таких бетономішалках перемішування компонентів відбувається в нерухомо закріпленої груші. Як перемешівателі виступають рухомі лопаті, які обертаються всередині груші. Бетономішалки з таким принципом роботи добре підходять для виготовлення сипучих сумішей або розчинів з низьким вмістом води.

Для того, що б знати яку бетономішалку краще для будинку купити, вам варто знати, що крім того, яким чином йде перемішування розчину, бетономішалки ще поділяються за типами роботи на:

  • Редукторні. Редукторна бетономішалка це більше будівельний варіант, ніж побутової. У такий бетономішалки крутний момент безпосередньо передається груші від двигуна шляхом їх повідомлення через вал.
  • Венцових. У венцової бетономішалки двигун обертає шестерню, яка йде по венцової обводке груші, тим самим обертаючи її. Такі варіанти бетономішалок більше підходять для роботи в умовах будинку.

Виходячи з усього того, що було зазначено вище, якщо у Вас запитають яку бетономішалку краще купити для дому, Ви вже будете знати, що варто вибрати венцову бетономішалку гравітаційного типу. Це рішення ґрунтується на тому, що венцових бетономішалка має ціну нижче, ніж редукторні, а якість розчину у них однакове. Незважаючи на те, що вона менш надійна, ремонт венцової бетономішалки набагато дешевше і простіше, ніж редукторною бетономішалки.

Де купити бетономішалку

Ви бетономішалку купити для дому в будь-якому місті нашої країни, через наш сайт за найнижчою ціною. Ми відправляємо бетономішалки усіма кур'єрськими службами, тому Вам буде легко підібрати зручний для Вас спосіб. Крім того, Вам також можуть допомогти з питанням яку бетономішалку краще купити для дому відгуки на нашому сайті.

Весь асортимент бетономішалок Ви можете переглянути у нас на сайті.