Бензопила для дачі та саду

Добрий день. Сьогодні ми ознайомимо Вас з найбільш ходовими і популярними марками бензопил, які є найоптимальнішими для робіт в саду або на дачі, а також з деякими моделями окремо. Ми сподіваємося, що дана стаття допоможе Вам розібратися в основних відмінностях цих марок бензопил, і вибрати найоптимальніший варіант саме для Вас.

На сьогоднішній день, бензопила стала одним чи не основним інструментом для роботи в саду або на дачі. Говорити про його призначення немає необхідності, адже всі ми знаємо для чого вони потрібні, і всі ми розуміємо, наскільки вони необхідні сьогодні. На сучасному ринку інструменту та обладнання можна знайти безліч виробників відмінних побутових бензопил, серед яких особливо виділяються «Кентавр», «Vitals», «Verk», «Дніпро-М» і «Sadko».

Кожен з цих виробників випускає надійні і продуктивні бензопили, які зроблять Вашу роботу на дачі або в саду максимально простою і швидкою. Вони придатні для інтенсивних робіт з високим навантаженням, що дозволяє виконувати великі обсяги цих робіт за один сеанс.

Бензопили Vitals

Бензопили від латвійського виробника «Vitals» вважаються найбільш ходовими і популярними серед побутових бензопил. Їх неперевершена якість і висока продуктивність виводить з на більш високий рівень. Бензопили Vitals - це ідеальний помічник в роботі в саду і городі. Також їх можна застосувати в більш високих рівнях. Справа в тому, що компанія Vitals виробляє бензопили трьох серій, побутові, напівпрофесійні і професійні. Бензопили Vitals кожної з цих серій відноситься до розряду висококласного інструменту.

Бензопили Vitals побутового класу призначені для роботи суто в домашніх умовах. Вони не дуже потужні але при цьому вельми продуктивні, тому цілком придатні для заготівлі дров на зиму або ж вала невеликих дерев. Вони володіють потужністю до 2600 Вт, а довжина шини складе 18 дюймів.

Серія бензопил Vitals Master - це напівпрофесійні бензопили. Вони мають більше потужності, до 3200 Вт і довжину шини до 20 дюймів. Маючи в будинку такий інструмент, Ви зможете виконувати колосальні обсяги робіт, без шкоди для інструменту.

Бензопили серії Vitals Professional - це професійні бензопили. Вони володіють найбільшою потужністю, а з тим і продуктивністю. Така бензопила придатна не тільки для побутового, але і для промислового застосування.

На бензопили Vitals поширюється гарантія в півтора року, що дозволяє отримати якісне технічне обслуговування протягом експлуатаційного періоду.

 

Бензопили Sadko

Бензопили Sadko - це бензопили словенського виробництва, які за якістю знаходяться на одному щаблі з бензопилами Виталс. Тому, якщо Вам необхідний витривалий і продуктивний садовий інструмент за доступною ціною, обов'язково розгляньте варіант покупки Sadko. Бензопили Sadko відносяться до розряду напівпрофесійного обладнання та придатні для інтенсивних робіт на тривалих проміжках часу. Така бензопила неодмінно стане Вам відмінним помічником на дачі або в саду.

Бензопили Садко бувають побутові і для сільськогосподарського або садового застосування. В принципі, відмінностей у них не багато, в плані характеристик, основна їх відмінність це форма виконання рукояті.

Сільськогосподарські моделі бензопил Sadko є вельми продуктивними і можуть витримувати високі навантаження. Всього таких пив кілька моделей, і найпотужніша з них має 3 к.с. Такими моделями також зручно працювати в саду, особливо висотних роботах, через верхнього розташування рукояті.

Інші моделі бензопил Садко - це побутові напівпрофесійні пили. Вони ідеальні для роботи на дачі, так як мають невелику вагу, великою потужністю і продуктивність. За допомогою такої бензопили для Вас не складе труднощів заготовити дрова або спиляти невеликі дерева. Їх номінальна потужність може досягати 3400 Вт.

Всі бензопили Sadko відповідають найвищим стандартам якості і послужать Вам довгу службу.

Бензопили Werk

Німецькі бензопили Verk - це дешеві, але якісні бензопили, які в повній мірі задовольнять потреби навіть самого примхливого споживача. Бензопили цієї марки просто ідеальний варіант для тих, кому не потрібна понад потужна або дуже продуктивна пила для інтенсивних робіт. Її технічні характеристики дозволяють їй працювати на дачі або в невеликому саду, за коштами заготівлі дров або спилювання дерев.

Хоч вони ні не володіють висококласними комплектуючими, бензопили Verk зроблені на совість, тому можуть порадувати своєю продуктивністю. Їх якість підтверджується тим, що в модельний ряд бензопил Verk входять навіть напівпрофесійні моделі. В основному ж переважають побутові бензопили Verk.

Побутові бензопили Verk володіють потужністю до 2,8 кВт. Така пила без праці розпилює невеликі дерева. Що ж стосується напівпрофесійної моделі, то її потужність 3 кВт і довга шини 45 см. Вона продуктивна і надійна.

Яку б Ви не обрали модель Бензопили Verk, вона прослужить Вам довгий час і порадує своєю працездатністю.

 

 

Бензопили Кентавр

Українська компанія Кентавр виробляє бензопили для побутового застосування. Хоч вони і не здатні працювати в промислових умовах, вони відмінно справляються з роботою в саду або на дачі. Бензопили Кентавр мають великий модельний ряд, в який входять моделі з різними характеристиками і комплектацією. Таким чином, Вам не важко буде підібрати модель з потрібними параметрами, які будуть відповідати Вашим запитам.

Хоч модельний ряд і складається цілком з побутових бензопил Кентавр, вони володіють всіма необхідними якостями і прекрасними технічними характеристиками. Найслабша за потужністю моделі має двигун 2,7 кВт, а найпотужніша 3,6 кВт. Що стосується комплектації, то вони можуть бути укомплектовані або однієї, або двома шинами, в залежності від моделі. Наприклад, БП-4520Н має 2 шини 2 ланцюга.

Варто відзначити низьку вартість бензопил Кентавр, що робить їх доступними для кожного.

Бензопила Днипро-М

Компанія Дніпро-М - це саами поширений і продається найкраще бренд в Україні. Бензопили Дніпро-М дуже поширені на вітчизняному ринку і отримали свою величезну популярність, завдяки своїй високій якості і продуктивності, що вигідно відрізняє їх від інших бензопил. Також примітним фактором є низька ціна на бензопили Дніпро-М.

Бензопили Дніпро-М бувають побутові і професійні. Вони обидві підійдуть Вам для роботи на дому. Їх потужність може досягати 3,4 кВт, а завдяки різній комплектації, Ви зможете підібрати оптимальну модель.

Детальніше ознайомитись з бензопилами Дніпро-М, Ви зможете на нашому сайті, перейшовши за відповідним посиланням. Дякую за вашу увагу.