Українська компанія «Дніпро-М» вже не перший рік представляє свою продукцію не тільки своїм співвітчизникам, а й постачає свій інструмент за кордон, і всюди завдяки неймовірно високій якості і надійності інструменту, а також його доступною ціною, він високо цінується як професіоналами, так і новачками. Українська компанія займається виробництвом як будівельного інструменту, який почекає для роботи в практично будь-яких умовах, так і садового обладнання та інструменту, таким чином, компанія розширює сферу виробництва і намагається виробляти продукцію затребувану і надійну, постійно піклуючись про надійності і ефективності в роботі свого інструменту.

Для того щоб забезпечити свою продукцію дійсно бездоганною якістю в роботі, точністю і довговічністю, конструктора і інженери компанії «Дніпро-М» постійно впроваджують у виробництво все нові сучасні технології, які дозволили б вивести їх продукцію на абсолютно новий рівень, при цьому, ціну на свою продукцію вони завжди тримають в межах розумного, так що кожен може купити електроінструмент Дніпро-М за низькою ціною. Сьогодні мова піде про дрилях Дніпро-М, які не так давно з'явилися на ринку і вже встигли завоювати велику популярність, і на сьогоднішній день багато хто не тільки новачки, але і професіонали віддають перевагу дрилям ​​виробництва саме цього бренду. Дриль Дніпро М володіє всіма необхідними якостями і характеристиками, які повинна мати сучасна дриль для того, щоб виконувати будь-які поставлені перед нею завданнями, і вона повністю відповідає всім сучасним вимогам якості збірки і якості комплектуючих запчастин, що говорить про її високу якість тривалому експлуатаційному терміні.

Модельний ряд дрилів Дніпро-М

 

На сьогоднішній день модельний ряд дрилів Дніпро-М налічує дві моделі, що можна сказати досить невеликим показником, але при всьому цьому, фахівці компанії «Дніпро-М» подбали про те, щоб їх дрилі охоплювали якомога більшу сферу застосування і могла працювати в практично будь-яких умовах, роблячи її тим самим максимально гнучкої в роботі. При розробці дрилів, конструктора керувалися не тільки досвідом виробництва якісного інструменту, але і відгуками своїх клієнтів, намагаючись максимально оптимізувати свою продукцію для роботи в руках великої аудиторії, яка може мати безліч різних переваг і вимог, і можна з упевненістю сказати що їм це вдалося, породивши дві моделі дрилі, дриль ударна Дніпро-М ДЕУ 750 і дрель ударна Дніпро-М ДЕУ 1000.

Конструктивно, обидві моделі дрилі схожі один на одного і мають багато спільних параметрів роботи, але тим не менш, дрібні відмінності в конструкції деякі їх особисті особливості роблять дані дрилі все ж різними один від одного і роблять їх призначення кілька різних. Варто зазначити, що кожна з цих дрилів в першу чергу відноситься до побутового інструменту, але наприклад дриль ударна Дніпро-М ДЕУ 1000, завдяки своїм збільшеним технічним характеристикам, які були досягнуті за рахунок встановлення більш потужного електродвигуна, потужність якого становить 1000 Вт, може виконувати роботи більш високого рівня складності, наприклад в будівництві, дрібному і середньому, а також працювати в невеликих майстерень.

Як було сказано вище, потужність двигуна дрилі ударної Дніпро-М ДЕУ 1000 становить 1000 Вт, і це дозволило досягти високих обертів двигуна й крутного моменту для забезпечення максимальної продуктивності в роботі. Обороти двигуна в 2600 об / хв дозволять Вам швидко проробляти отвори в матеріалах будь-якої щільності, так Ви зможете з легкістю свердлити метал, пластик або дерево. Також варто згадати наявність ударного механізму, що робить можливим працювати в режимі свердління з ударом. У такому режимі Ви зможете працювати з бетоном або цегляною кладкою, що розширює сферу застосування дрилі за рахунок її гнучкості в роботі. Також основною відмінністю від моделі ДЕУ 750 є те, що на Дніпро М ДЕУ 1000 встановлений ключовий патрон з фіксатором, який не тільки дозволить Вам швидко замінити оснастку, але і забезпечить її надійне кріплення за рахунок фіксатора, який запобіжить розкручування патрона в роботі.

Що стосується дрилі ударної Дніпро-М ДЕУ 750, то вона в силу своїх особливостей більше підійде саме для побутового застосування, так як працювати з таким дрилем в будинку буде зручніше, а для роботи на виробництві її потужності може не вистачити. Дриль має двигуном з робочою потужністю в 750 Вт, і при цьому його обороти також складають 2600 об / хв, але він має менший крутний момент і може витримати менше навантаження. Але Вам варто знати, що вона в будь-якому випадку має дуже високою продуктивністю і точністю в роботі, і перевершує багато інших дрилі від інших виробників, які перебувають з нею в одному класі. Модель ДЕУ 750 обладнана зубчато-венцових патроном, який також надійно кріпить оснащення, але для цього потрібне застосування ключа, що може доставляти незручності при роботі на рівнях вище побутового.

Всі ударні дрилі від компанії Дніпро-М мають ряд особливостей, які роблять з надійними, точними, продуктивними і довговічними, і далі ми про них розповімо.

Особливості дрилів Дніпро-М

  • Додаткова просочення обмотки двигуна лаком. Така особливість дозволила значно збільшити якість роботи дрилі і продовжити термін служби самого двигуна. Додаткові шари лаку на обмотці зробили двигун стійким до нагрівання, а також запобігли можливість замикання двигуна від попадання на нього пилу і сторонніх часток.
  • Надійний редуктор. Шестерні редуктора дрилів Дніпро-М виготовляється з легованої слали високої міцності, а завдяки великій кількості мастила редуктор стійкий до зносу і перегріву в роботі, що дозволяє працювати з інструментом на тривалому проміжку часу навіть без перерв на відпочинок для інструменту.
  • Ротор захищений від падіння на нього щіток. Завдяки обмежувача, щітки не падають на ротор, забезпечуючи тим самим надійну роботу і запобігає також залипання щіток.
  • Пилозахищений підшипник і стабілізуюча втулка забезпечують цілісність конструкції дрилі а також значно подовжують термін експлуатації інструменту.