Генератори


Генератор - це вид пристрою виробляє електрику або один вид енергії перетворює в інший. Призначений генератор для забезпечення автономним електрикою.

 

Існує кілька видів генераторів і працює кожен з них на різному виді палива, і всі вони мають свою відмінність, і свою перевагу.

 

Бензиновий генератор (т. Н. Міні електростанція) - невелика установка використовується для вироблення електроенергії. Застосовують у разі потреби в електриці. Робота заснована на перетворенні паливної енергії в електрику. Застосовується, для постачання електрикою об'єктів, які не мають підключення до центральних електромереж. При необхідності його можна використовувати на тих об'єктах, на яких вони часто й багато часу відключають центральну подачу електрики. Вид моделі розроблений з урахуванням комфортності і компактності, при необхідності доставки агрегату в потрібне місце розташування не складе великих труднощів, так як бензиновий генератор має не велику вагу його не важко переміщати з об'єкта на об'єкт.

 

Міні електростанція (бензиновий генератор) широко застосовують в роботі на таких об'єктах як сільськогосподарська ферма, будівництва. Для забезпечення електрикою приватного будинку з нестабільною подачею електрики, садову ділянку без підключення до електромережі, гараж, вулична торгова палатка, Вам, знадобитися не великий портативний агрегат з робочою потужністю 5 - 6 кВт, якої забезпечить роботу холодильника, касового апарату і освітлення. Досить часто стали використовувати і при поїздках на відпочинок в авто кемпінгів (відпочинок в наметі), в цьому виді відпочинку його робота дає можливість працювати вентилятору, невеликого холодильника і навіть можливо дивитися телевізор.

 

Перш ніж купити бензиновий генератор важливо визначити, яка потужність електрики Вам потрібна, і в яких цілях ви будете використовувати цей агрегат. Існує два види електричних генераторів: двотактний, чотиритактний.

 

Двотактний бензиновий генератор - це не великий за потужністю агрегат призначений для використання в побутових умовах, його комфортна модель не займе багато місця. Але цієї потужності Вам не вистачить, що б забезпечити електрикою весь ваш заміський будинок і всю побутову техніку яку ви хочете використовувати або задіяти в роботі невеликої столярної майстерні. Для цих цілей Ви не обходимо чотиритактний генератор - ця модель електричної станції вам повністю так підійде, так як має потужність вище 6,5 кВт і забезпечить вас стабільною роботою електромережі.

 

Вам не знадобляться спеціальні інженерні знання, щоб почати використовувати подібну техніку. Вона має просту конструкцію і легка у використанні. Заправка двигуна не складе великих труднощів, та й бензин для його безперебійної роботи завжди є у продажу.

 

Ціна у генератора, що працює на бензині невисока, недорогий агрегат, який зможе дозволити собі купити, кожен бажаючий придбати собі подібну техніку.

 

І все ж не зайвим буде нагадати, дуже важливо, з якою метою ви будете використовувати той чи інший вид бензинового генератора. У разі якщо Ви хочете застосовувати генератор при роботі основного електричного живлення. Тоді Вам краще і зручніше придбати Дизельний генератор.

 

Дизельний генератор - так само призначений для постійної вироблення електроенергії. Цей агрегат має високий рівень роботи, при цьому він об'ємний і важкий. Подібний генератор слід встановлювати там, де він буде працювати довго, багато і практично безперервно. Вид такого генератора здатний працювати в автономному режимі, виробляючи електрику.

 

Необхідна покупка дизельного генератора тим, хто є власником свого невеликого цеху по виробництву якої-небудь продукції, стане в нагоді він так само і в столярній майстерні, лісопильні, на будівництві де від цього генератора будуть працювати всі будівельні інструменти, які потребують підключення до електрики. Взагалі подібна техніка потрібна там, де відсутня підключення до електричних мереж. Дуже зручно перевозити в будь-яке місце.

 

Для роботи такого агрегату в приміщенні, потрібно мати окремий кут з хорошим вентиляційним виходом, тому, що генератору необхідна подача холодного повітря і відведення гарячого потоку повітря, який буде виходити від працюючого апарату, так само вентиляція необхідна для того, щоб вивітрювалися вироблені гази.

 

Дизельні генератори, так само як і бензинові мають свою потужність. важливо визначити, яка потужність електрики Вам потрібна, і в яких цілях ви будете використовувати цей агрегат. С не високою потужністю вироблення електрики Вам знадобиться однофазний, він для побутових мереж, де навантаження не велика, на виході дає 220Вт. А ось вже в виробничих цілях Вам знадобиться трифазний джерело живлення. Вони мають систему охолодження, це допомагає їм протягом довгого часу працювати безперебійно.

 

Дизельні генератори не потребують великої обсязі палива, вони економні.

Протягом тривалого часу працюють в автономному режимі.

Система охолодження.

Мають надійним, потужним двигуном.

 

Володіючи всіма вище перерахованими технічними якостями і сфер застосування, така техніка має невисоку ціну, недорогий агрегат, який зможе дозволити собі купити, кожен бажаючий придбати собі подібну техніку.

 

Не зайвим буде нагадати, для правильного вибору потужності такої техніки дуже важливо визначитися, в яких цілях ви будете використовувати той чи інший вид дизельного генератора.

 

Комбіновані генератори (газ / бензин) Двох паливні - для роботи такої техніки застосовується два види палива - бензин і газ двох видів пропан - бутан або метан. Робота такої техніки полягає в подачі основного електрики або резервного. Це новий вид агрегатів, який користується великим попитом. Використання його таке ж, як і бензинового, але набагато менше витрати на паливо.

Подібний вид генератора універсальний дозволяє виробляти електрику одночасно з двох видів палива. Така техніка придатна для щоденного застосування, витривала до перепадів навантаження.

 

Купівля комбінованого генератора (газ / бензин) двох паливний генератор необхідна тим, хто є власником свого невеликого цеху по виробництву якої-небудь продукції, стане в нагоді він так само і в столярній майстерні, меблевому цеху, на будівництві де від цього приладу будуть працювати всі будівельні інструменти, які потребують підключення до електрики. Ця техніка необхідна там, де відсутня підключення до електричних мереж. Здатність агрегату витримувати великі навантаження і безперервно працювати довгий час. Включають в роботу на бензині, після не довгою роботи (розігріву) перемикають на газ.

 

Комбінований / двох паливний генератор ідеальний вибір для використання на таких об'єктах як сільськогосподарська ферма, приватний будинок з нестабільною подачею електрики, садову ділянку без підключення до електромережі, будівництва, гараж, вулична торгова палатка, якою необхідно забезпечити роботу холодильника, касового апарату і освітлення. Досить часто стали використовувати і при поїздках на відпочинок в авто кемпінгів (відпочинок в наметі), в цьому виді відпочинку його робота дає можливість працювати вентилятору, невеликого холодильника і навіть можливо дивитися телевізор.

 

Нагадуємо, для правильного вибору потужності такої техніки дуже важливо визначитися, в яких цілях ви будете використовувати той чи інший вид. У кожного апарату своя потужність. Важливо визначити сферу застосування комбінованого / двох паливного генератора, для безперебійної роботи.

 

Володіючи вище перерахованими технічними якостями і сфер застосування, комбінований / двох паливний генератор має невисоку ціну, недорогий агрегат, який зможе дозволити собі купити, кожен бажаючий придбати собі подібну техніку.

 

У разі якщо Вам необхідно використовувати агрегат в промислових цілях, в цьому випадку Вам варто звернути увагу на електростанції.

 

Купити Бензиновий генератор, Дизельний генератор, Комбінований генератор (газ / бензин) Двох паливний в Україні ви зможете в нашому Інтернет магазині. Наші консультанти допоможуть Вам з вибором техніки, проконсультують про видах оплати і терміни доставки. Вам не доведеться довго чекати свій товар, ми співпрацюємо з багатьма кур'єрськими службами.

 

На всі види генераторів виробники дають гарантійне обслуговування, мережа сервісних центрів допоможуть Вам у профілактиці вашої техніки.

 

Бензиновий генератор, Дизельний генератор, Комбінований генератор (газ / бензин) Двох паливний кожен з цих агрегатів гідний вашої уваги, кожен має свою перевагу. Вибирайте, купуйте, робота цієї техніки принесе вам радість.