Елсвіт - вітчизняний виробник зварювальної техніки

Одними з найбільш популярних товарів є зварювальні інвертори Елсвіт, які розробляються в Запоріжжі. При їх виготовленні враховуються найсучасніші схемотехнічні рішення. Зварювальний інвертор Елсвіт відноситься класу малогабаритних переносних зварювальних апаратів інверторного типу. Ці прилади необхідні для того, щоб виконувати зварювальні роботи базовими, рутиловими, чавунними електродами самого різного діаметру з нержавіючої сталі на постійному струмі.

Асортимент зварювальних апаратів Елсвіт

Зварювальний апарат Елсвіт представлений декількома моделями, найбільш популярні серед яких згадані далі:

1. Інвертор Елсвіт ВД-180І призначений для роботи під навісами або в закритих приміщеннях. Температура повітря при цьому не повинна перевищувати +35 С, але бути і не нижче 0 С, вологість не може бути більше, ніж 85%. Звертатися з апаратом слід дуже уважно. Неприпустимо попадання всередину апарату вологи, його не можна використовувати в дуже курній середовищі, а також у такий, яка містить їдкі гази або пари, у вибухонебезпечній, а також руйнує ізоляцію і метали.
Якщо ви вирішили зварювальний інвертор Елсвіт купити, то спочатку необхідно ознайомитися з його характеристиками.

Дана модель має наступні особливості:
- Має високий ККД (90%). За рахунок цього легко працює з електричними мережами, які не призначені для високих навантажень. Такі присутні, наприклад, в гаражах, будинках або квартирах.
- Вони можуть працювати навіть з електромережами, зниженими до 170В.
- Дуже надійні в роботі з усіма електродами (УОНИ-13/45, УОНИ-13/55), можлива навіть зварювання дуже відповідальних конструкцій.
- Чи мають еластичну зварювальну дугу, яка дуже зручна для зварювання у важкодоступних місцях, а також верхніх і стельових швів.

2. Купити Елсвіт можна і у вигляді дугового инверторного випрямляча ВД-160І. Дана модель більше всіх інших підходить для використання в побутових цілях. Можливо також застосування його будівельними бригадами, які виконують невеликі обсяги роботи з монтажем металоконструкцій.
В першу чергу, даний прилад призначається для виконання електродугової ручного зварювання, наплавлення, різання чорних і кольорових металів електродами постійного або змінного струму. Працювати з цим пристроєм слід в таких же умовах, як і з попередньою моделлю.

3. Зварювальний апарат Елсвіт ВД-200І. Модель має високу потужність, тому перекриває діапазон струмів для Ø 4 мм електродів. У той же час високий показник ПН дозволяє проводити роботи зі зварювання не перериваючись, в разі використання електрода Ø 3,2 мм. Апарат здатний функціонувати при слабкому напруженні, починаючи від 170В. Завдяки 90% ККД інвертор Елсвіт з легкістю працює в житлових приміщеннях, гаражах, квартирах - там, де електромережі не розраховані на високі навантаження.

Електроди з даною моделлю Елсвіт можна використовувати будь-які, а для складних конструкцій цілком можливо зварювання електродів УОНИ-13/55 і УОНИ-13/45.
Пристрій спеціально призначений для роботи у важкодоступних місцях, наприклад, для зварювання стельових і верхніх швів. Досягається це завдяки еластичною зварювальної дузі. Приємною особливістю моделі є те, що друкована плата обладнана поліуретановим покриттям, яке захищає від вологи і пилу.

При використанні моделі слід дотримуватися певних застережних заходів. Застосовувати Елсвіт-ВД200І слід при температурі в діапазоні від 0 С до +35 С. Працювати пристроєм можна як в закритому приміщенні, так і під навісом, при цьому вологість не повинна перевищувати 85%. Неприпустимо використання Елсвіт в середовищі, яка насичена пилом, їдкими парами або газами, здатної зруйнувати метали або ізоляцію, а також у вибухонебезпечній.

Таким чином, нескладно зробити висновок, що зварювальне обладнання на українському ринку успішно в собі поєднує і ціну і якість, а також дуже зручно у використанні. У комплекті до всіх моделей поставляються зварювальні кабелі з власниками. Пристрої Елсвіт, як зварювальні інвертори, так і напівавтомати ідеально підходять як для досвідчених фахівців, так і новачків у зварювальному справі.