Найбільш популярні моделі зварювальних інверторів

  1. Одна з найбільш поширених моделей - зварювальний інвертор Gerrard MMA 200. Це досить легке, якісне і надійне виріб з компактними габаритами, відмінною якістю виконання зварювальних робіт і прийнятною вартістю. Для роботи зварювального інвертора даної моделі рекомендується використовуватися електроди діаметром від 2 до 3,2 мм. Основним призначенням створення зварювального інвертора Gerrard MMA 200 була розробка спеціальної ручного дугового зварювання на постійному струмі. Для функціонування обладнання можна використовувати різні типи електродів: корозійностійкі леговані, працювати з режимом MMA або вуглецевою сталлю. Додаткова популярність апарату забезпечується за рахунок економного споживання струму і високого рівня ККД. До того ж, ця модель повністю відповідає всім існуючим нормам енергозбереження, а при зварюванні забезпечується мінімальне розбризкування металу. У даній моделі є і ряд таких корисних функцій, як «гарячий старт», «форсаж» і «антизалипания». У верхній частині корпусу апарату є зручна ручка і спеціальні петлі для кріплення наплечного ременя, завдяки яким значно спрощується процес його транспортування при роботі або доставці на місце експлуатації. Саме за рахунок перерахованих вище показників даний зварювальний інвертор Gerrard вважається безпрецедентним лідером серед побутових інвертерів.
  2. Не менш надійним інструментом є зварювальний інвертор Gerrard MMA 250. Дана модель дозволяє досить швидко і зручно виконувати різні зварювальні роботи. Завдяки потужному інверторному трансформатору і якісним транзисторів забезпечується висока ефективність роботи. Для функціонування використовуються електроди діаметром 1,6 - 5 мм. Такий широкий діапазон забезпечує вибір найбільш придатних електродів в залежності від оброблюваного матеріалу і типу зварювання. Дана модель зварювального інвертора дуже легка і компактна, завдяки чому забезпечується мобільна робота, а його зберігання не викличе якихось труднощів. Що стосується сфери застосування, то інвертор дозволяє виконати роботу будь-якого класу і складності: з його допомогою можна виконувати швидку зварювання деталей, агрегатів, конструкції, їх ремонт та монтаж. Його широка популярність забезпечується за рахунок активного повітряного охолодження, зварювання постійним струмом, наявності захисту від перегрівів, приклеювання електродів і системи пуску з гарячого стану, а також можливістю підключення до звичайної електромережі (220В).

На будь-який зварювальний апарат Gerrard виробник надає офіційну гарантію на 1 рік. При створенні даних виробів враховувалися і особливості експлуатації в різних країнах, тобто при експлуатації таких апаратів в нашій країні не повинно виникати жодних складнощів. Серед побутових і напівпрофесійних приладів, які представлені сьогодні на нашому ринку, продукція компанії Gerrard - один з кращих варіантів.