Зварювальні інвертори ТМ "Кентавр", серії "ФОРСАЖ"

03.09.2015


Зварювальний інвертор Кентавр - інструмент який використовується повсюдно. На ринку представлено безліч даного обладнання, але сьогодні докладніше зупинимося на зварювальних інверторах ТМ "Кентавр", серії "Форсаж". Данни інвертори вдають із себе продукцію найвищої якості, яка призначена длясваркі від 1,6 до 5 мм.

 

До серії "Форсаж" відносяться наступні моделі, які представлені в нашому інтернет-магазині:
СВ-205Т ФОРСАЖ
СВ-205ТД ФОРСАЖ
СВ-235ТД ФОРСАЖ
СВ-255ТД ФОРСАЖ
СВ-300ТД ФОРСАЖ

 

Далі ми розповімо про їх відмінностях.
За допомогою даних зварювальних апаратів можна виконувати зварювальні роботи при низькій напрузі в електромережі від 150 В.

 

Мала вага зварювальних апаратів, всього лише до 4,8 кг, що дозволяє без трудатранспортіровать інвертор і проводити роботи на висоті.

 

Малі габарити і компактні розміри - 288х135х208 мм

 

При однакових розмірах корпусу всього модельного ряду зварювальний апарат СВ-300ТД виділяється високими потужністю і продуктивністю.

 

ФУНКЦІЯ антизалипания «ANTI STICKING» При скороченні зварювальної дуги з метою запобігання залипання електрода струм підвищується до значення КЗ. Якщо залипання електрода уникнути не вдалося - зварювальний струм буде знижений на порядок для більш легкого відділення електрода від поверхні деталі, що зварюється.

 

Високий відсоток тривалості включення (ПВ) зварювального апарату на максимальному струмі - 80%

 

Унікальна запатентована внутрішня структура забезпечує високу продуктивність зварювальних апаратів даного модельного ряду, компактність розташування складових елементів, швидкий і легкий їх демонтаж та монтаж, а також ефективне охолодження електронних компонентів

 

Внутрішня структура зварювального апарату складається з 4 окремих системних плат, що збільшує його ремонтопридатність в кілька разів.

 

Форсаж дуги (ARC FORCE) використовується для підвищення стабільності горіння зварювальної дуги (особливо на короткій дузі) і запобігання "залипання" електрода (в момент критичного скорочення зварювальної дуги струм автоматично зростає до значення, встановленого вручну)

 

Моделі СВ-255ТД форсаж, СВ-300ТД форсаж мають великі байонетні роз'єми. У зварювальних апаратах великої потужності через байонетні роз'єми проходить струм великої сили. Таким чином, завдяки масивним байонетним роз'ємів здійснюється швидке їх охолодження в процесі інтенсивної роботи зварювального апарату.

 

Моделі СВ-205ТД форсаж, СВ-235ТД форсаж, СВ-255ТД форсаж, СВ-300ТД форсаж мають цифровий інформаційний дисплей, на якому відображається точне значення зварювального струму

 

Технічні характеристики зварювальних інверторів серії "Форсаж":