Зварювальні апарати Дніпро-М

Торгова марка Дніпро-М є одним з найбільших виробників електроінструменту, садової техніки та зварювального обладнання на вітчизняному просторі. Завдяки високій якості, багатофункціональності та низькою ціною, інструмент Дніпро-М заслужив відмінну репутацію, як серед професіоналів, так і серед домашніх майстрів.

Електроінструмент компанії Дніпро-М з'явився на ринку України більше 10 років тому. Спочатку це був експериментальний інструмент, який не має широкого асортименту і представленості, хоча вже тоді, особливо педантичні цінителі відзначали високоякісний підхід до виробництва даної продукції. Відразу ж високі оцінки стала отримувати найбільш поширена група товарів даної торгової марки - зварювальне обладнання Дніпро-М. Пізніше, багато в чому завдяки продуманому розширенню асортименту продукції, Дніпро-М швидко знайшов величезну популярність, яка сьогодні простягається вже і за межі нашої країни.

Зварювальний інвертор Дніпро-М має безліч переваг, серед яких особливо варто виділити чудовий дизайн, багатофункціональність, високу продуктивність і надійність, що дозволяє працювати на максимальних навантаженнях набагато довше, ніж у найближчих конкурентів.

Різновиди і характеристики зварювання Дніпро-М

Зварювальні апарати інверторного типу Дніпро-М є флагманом продукції компанії, над з створенням працюють кращі інженери і здійснюються передові технології виробництва. Група зварювального устаткування є найбільш широко представленої серед всіх товарів компанії.

Для того, щоб купити зварювання Дніпро-М необхідно визначити який саме апарат підходить найкраще для ваших вимог. Вибрати сварочник Дніпро-М ви можете виходячи з таких парамертов: тип апарату, потужність, комплектація та інші характеристики.

За типом зварювальне обладнання Дніпро-М може бути двох типів: інвертори і напівавтомати. Інвертори Дніпро-М в свою чергу, можуть бути проведені за двома технологіями MOSFET і IGBT. Другий варіант є найбільш поширеним з-за більшої мобільності і компактності.

Зварювальний інвертор Дніпро-М може варити під струмом діапазоном від 20 до 260 ампер, в залежності від конкретної моделі. Наприклад, для побутових цілей, на дачу або в гараж, сварочник Дніпро-М 200 задовольнить всі ваші потреби. Для професійних зварювальників вже необхідно підбирати модель з 250-х апаратів.

Всі інвертори Дніпро-М мають своє позначення, яке складається з показника максимального Ампераж і однієї або двох латинських літер, що позначають специфіку комплектації апарату. Таким чином, літера D означає наявність дисплея у інвертора, B - пластиковий кейс, С - металевий, P - захисну пластикову панель і т.д. Широка комплектація також є одним з переваг зварювальних апаратів Дніпро-М.

У разі, якщо вас цікавить механізована зварювання, компанія може запропонувати напівавтомати зварювальні Дніпро-М, що відрізняються високими показниками надійності і продуктивності, а також робочим циклом не менш 60% і можливістю варити як дротом, так і зварювальними електродами. До речі, з недавніх пір компанія Дніпро-М обзавелася електродами власного виробництва, які за якістю не поступаються навіть найпопулярнішого Моноліту. Їх також, поряд з безліччю різних зварювальних аксесуарів ви можете замовити на нашому сайті.

Щороку асортимент зварювальних апаратів Дніпро-М неухильно зростає, чому сприяє розширення сфери діяльності компанії і бажання надати необхідний інструмент будь-якого, навіть самому вимогливому зварнику. Таким чином, сформувався список найбільш популярних інверторів, на які радимо звернути особливу увагу, при виборі гідного апарату для зварювання. Серед них моделі Дніпро-М ММА-250 DPFC, mini 210, MMA-250 B, а також MMA-200 і новинки з показниками 260 ампер.

Крім перерахованих вище переваг, зварювання Дніпро-М має підвищений ККД, яке становить 85%, стійкою і плавною зварювальної дугою при роботі, а також поліпшеною системою охолодження, яка вже давно стала надбанням і візитною карткою сварочніка даної торгової марки.

Гарантія на зварювальний інвертор Дніпро-М становить 24 місяці, що зайвий раз підтверджує його високу якість, а завдяки широкій мережі сервісних центрів, розташованих по території всієї країни, ви зможете отримати необхідну технічну підтримку в найкоротші терміни.

Де купити зварювальний інвертор Дніпро-М

Купити зварювальний апарат Дніпро-М ви можете в нашому інтернет магазині за найнижчою ціною, тому що ми є авторизованої точкою продажу даної продукції в Україні. З питань оформлення замовлення, звертайтеся до менеджерів по телефону або самостійно оформляйте його через корзину на сайті. Також, просимо вас не забувати залишати відгуки на інвертори Дніпро-М придбані у нас.