Зварювальні апарати Дніпро-М - один з бюджетних варіантів, які призначаються для побутового використання. Але даний виробник відомий не тільки завдяки виробництву зварювальних інверторних апаратів, а й зварювальних напівавтоматів, масок, стабілізаторів напруги і багато чого іншого. Також, компанія займається виробництвом трансформаторної зварювання, але останнім часом їх популярність значно знижується. Потрібно відзначити, що за кілька попередніх років найбільш продаваними масками є зварювальні маски Дніпро.

Для тих, кому необхідно придбати бюджетний зварювальний інвертор, складно придумати інший варіант, ніж продукція цієї компанії. Адже купуючи зварювальний інвертор Дніпро-М за відносно невисоку вартість споживач отримує якісний і надійний апарат з гарантією, який забезпечує виконання будь-якої дачної або домашньої проблеми зі зварюванням.

Зварювальний апарат Дніпро відмінно підходить для високоякісного ручного зварювання, різання і наплавлення кольорових і чорних металів за допомогою штучних електродів постійного або змінного струму в режимі MMA.

Зварювальний інверторДніпро-м порівняно з іншими апаратами володіє деякими особливостями:

  1. Високий ККД, завдяки чому інверторні зварювальні апарати можуть працювати електромережею, яку не можна використовувати для великих навантажень
  2. Високоякісна робота з різними електродами і можливість застосування такого обладнання для виконання зварювальних робіт для важливих конструкцій.

Існує досить багато різних моделей, але практика показала, що особливої ​​популярності набули кілька моделей.

Зварювальний інвертор Дніпро-М ММА-250 mini призначається для виконання якісної ручного різання і наплавлення різних металів, зварки із застосуванням штучних електродів. Також, їх можна використовувати для аргонодугового зварювання конструкцій з низьколегованих і вуглецевих сталей, а також кольорових металів в середовищі захисних газів. При цьому апарат працює разом з контактним підпалом дуги і вентильними пальниками.

напівпрофесійні апарати, які призначаються для ручної аргонодугового зварювання металевих конструкцій електродної дротом, діаметр якої варіюється в межах від 0,6 до 1 мм. Даний апарат відмінно підходить для виконання комунальних, виробничих і побутових зварювальних робіт в гаражі, на дачі або в приватному будинку. Серед особливостей даного апарату слід виділити ступінчасте регулювання рівня струму (від 40 до 200 А), плавне регулювання подачі дроту, наявність активного охолодження і захисту від перевантажень.

Також, для ручної зварки, різання і наплавлення чорних і кольорових металів використовується зварювальний інверторний апарат Дніпро 200

Для виконання зварювальних робіт можуть бути використані будь-які електроди, які вибираються в залежності від відповідного вироби. Такі інвертори можуть працювати в електромережах, які на розраховані на великі навантаження, наприклад, у звичайній квартирі або гаражі. А за рахунок малих габаритів і невеликої ваги зварювального апарату забезпечується комфортна його експлуатація з різними об'єктами і переміщеннями. На будь-який зварювальний апарат Edon виробник надає 1 рік гарантії.

Зварювальний апарат Дніпро-М ММА 250DPFC призначається для ручної зварки, різання і наплавлення кольорових і чорних металів штучними електродами постійного або змінного струму на постійному струмі, а також для аргонодугового зварювання низьколегованих і вуглецевих сталей, кольорових металів (крім алюмінію) в аргонової середовищі. Але для останнього режиму обов'язково повинна використовуватися вентильная пальник і контактний підпал дуги.

Дуже часто цей зварювальний апарат застосовують для установки пластикових вікон, тому для фахівців з установки вікон електрозварювальні апарати Дніпро-М (MOS) ММА N 250D (дисплей) підходять найкраще