Четверте покоління зварювальних інверторів Елсвіт

 

Інженери запорізької компанії почали модернізацію обладнання з таких апаратів як Елсвіт ВД 160І, ВД 200І, але в недалекому майбутньому вся лінійка зварювальних інверторів потерпить такі ж зміни.

Четверте покоління вже змінилося в бік зменшення ваги і габаритних розмірів на прикладі зварювального інвертора ВД 160І. Це стало можливим завдяки змінам в платах і перекомпонуванню основних частин. Також покращилися і характеристики, знизилися «паразитні» струми. Це дало більш високу надійність роботи всіх схем. Тому інвертор Елсвіт ВД 160І і став найпопулярнішою моделлю з параметрами ПВ100% на 100А. Він залишається завжди дуже надійним і невибагливим до мережі живлення і навколишньому середовищу. При використанні в мережі з 220 дана модель якісно працює з електродами до 4 мм в діаметрі.

Більш універсальний апарат, який підійде як для виробничих цілей, так і для домашніх робіт - зварювальний апарат ВД 200І, який може працювати з електродами до 5 мм в діаметрі. Інвертор Елсвіт ВД 200І аналогічний своєму молодшому братові ВД 160І, але він має одна відмінність, вихідний струм зварювального апарату можна виставити максимум вже на 200А.


Також можна купити Елсвіт інвертор в напівавтоматичному виконанні - це такі моделі як Елсвіт ПДГ 180І і Елсвіт ПДГ 220І. Цей тип напівавтоматичних інверторів має невелику вагу і маленькі габаритні розміри, а найголовнішим показником є ​​стабільність дуги під час зварювання хоч тонкого, хоч товстого металу.


Для тих, хто хоче мати гарантований запас по потужності для будь-яких видів робіт, інженери компанії Елсвіт розробили спеціальний зварювальний інвертор ВД 180І з регулюванням зварювального струму в діапазоні від 30А-180А. При цих токах можна досить якісно виконати будь-які зварювальні роботи.