Найпопулярніші виробники дрилів

Почнемо наше опис з найбільш звичайної, канонічної дрилі. Її ключовими компонентами виявляється електродвигун, редуктор, що передає крутний момент від двигуна до валу, і вкладений на цей вал патрон, який в дрилі, як правило, затискного типу. А в сам патрон ми затискаємо свердло і використовуємо дриль за прямим призначенням.

Ключове значення дрилі - це просвердлення отворів, при цьому маючи кілька різновидів режимів, а саме:

  • Звичайний режим, можна зробити отвір в таких матеріалах, як дерево або метал;
  • Ударний режим, можна зробити отвір в таких матеріалах, як цегла або бетон.

Примітним є так само той факт, що дриль може знайти застосування не тільки для просвердлювання отворів, але так само і для закручування шурупів.

Головні параметри, на які варто звернути увагу - це:

  • Потужність - не повинна бути менше п'ятсот ват;
  • Швидкість обертів - повинна бути від нуля і до трьохсот обертань в хвилину.

Виробники дрилів


На сьогоднішній день, дуже важливо мати уявлення про хороших і якісних виробниках, так як на ринку великий вибір і дуже легко потрапити на неякісний товар.

Вписуючи в пошукову систему «Дриль електрична виробники», не велика ймовірність того, що Вам пощастить з якісним виробником. І якщо вже Ви і почали шукати в інтернеті виробника, то краще ставити пошук словами «Виробники дрилів рейтинг», що б, не попасти на шарлатанів своєї справи.

 

Дрилі від виробника Vitals. Родина бренду знаходиться в Литві, але популярність він знайшов майже у всій Європі і Азії. Vitals, зарекомендував себе як сертифікований виробник з організованим режимом якості продукції, що випускається. Для зручності, вся продукція дрилів поділена на три основні категорії:

Виробник забезпечує гарантованим сервісом в поєднанні з доступною ціною. Особливість дрилів Vitals в тому, що вони можуть легко впоратися з виконанням інтенсивної роботи.

 

 

Виробник Техас. Створено в Україні, але нітрохи не гірше західних аналогів. Техас зовсім недавно з'явився на ринку, але вже зумів надати гідні інструменти, для комфортної та ефективної роботи.

Всі моделі дрилів - побутові та класифікуються, як ударні. Мають потужністю від 650 і до 1050 ват.

 

Дриль, від виробника Einhell. Країна-виробник Німеччина, являє собою універсальний інструмент, що володіє класом - напівпрофесіонал і займає класифікацію як ударна дриль, з потужністю від 710 і до 1050 ват.

 

Дрилі Dewalt. Родина бренду знаходиться в Сполучених Штатах Америки і знаходиться виробником світового класу по електроінструментів. Dewalt - це професійна дриль зі здатністю інтенсивно працювати при максимальних навантаженнях.

 

Дрилі Интерскол. Випущені в Росії і виділяються своїм сучасним дизайном, широким вибором функцій, параметрами ергономіки. Забезпечує контроль на всіх етапах виробництва за допомогою прогресивного обладнання та комплектуючих. Напівпрофесійні інструменти з потужністю від 380 і до 1050 ват.

 

Дрилі від виробника Stark. Місце народження бренду Німеччина, особливість в простоті використання, невеликій вазі, що дозволяє працювати на висоті, а так само в зручній конструкції. Завдяки цим особливостям, будь-яка людина зможе без проблем впоратися з таким дрилем.

Потужність у моделей від 750 і до 900 ват, незважаючи на свою простоту, інструменти діляться на класи: професійний і напівпрофесійний.

 

Ударні дрилі Forte, країна-виробник Китай. Давно має популярність на ринку, завдяки невеликій вазі моделей, до двох з половиною кілограм. Внаслідок цього, ударна дриль не даватиме рукам втомитися. Клас інструменту побутової, а потужність від 650 до 1100 ват.

 

Ударні дрилі Ростех, батьківщина бренду в Росії. Відома своєю потужністю і компактністю. Завдяки функції регулювання швидкості обертів, можна виконувати поставлені завдання більш точно. Клас інструменту побутової, потужність моделей від 650 до 950 ват.

 

Дрилі Dextone, країна-виробник Україна. Моделі даного виробника мають особливість свердління в самих різних матеріалах, а саме дерево, метал і навіть бетон. Клас інструментів побутової з потужністю від 800 до 1200 ват.

 

Дрилі Black & Decker. Родина бренду знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Виробник випускає професійні дрилі з великою потужністю, а саме від 500 до 750 ват. При цьому продукція компактна, працює на великій швидкості і при цьому зручна у використанні.

 

Дрилі від виробника Metabo, країна-виробник Німеччина. Виробник випускає якісну і універсальну продукцію за доступною ціною. Моделі дрилів знаходяться в професійному класі і мають класифікацію - ударні. Потужність моделей, шістсот ват і виготовлені з металевих корпусів.

 

Німецькі дрилі, від виробника Bosch. Компанія випускає як побутові, так і професійні моделі, що сприяють великому попиту споживачів. Головні переваги Bosch - це зносостійкість, безпеку і найголовніше доступність. Моделей досить багато, навіть найвибагливіші купували, зможуть вибрати, щось гідне для себе. Потужність в кожної моделі різна, від 200 і до 1100 ват.

 

 

Австралійська компанія Stern, виробляє ударні дрилі, особливість яких в роботі, а саме в роботі з твердими мітлами, такими як бетон, метал або дерево. Моделі випускаються різнокласових, з різною потужністю, від 400 до 1100 ват.

 

Дрилі DWT, країна-виробник Швейцарія. Компанія встигла зарекомендувати себе на ринку електротоварів, як розширником споживчого попиту впровадженням нових технологій.

 

DWT забезпечує великим асортиментом електроінструментів, як для побутового використання, так і для більш професійного. Дрилі мають високу потужність, від 450 до 1050 ват.

 

Лідерство серед продажів електроінструменту, справедливо займає компанія Makita. Виготовлені в країні Японія, за класифікацією це ударні дрилі, з професійним класом інструменту. Потужність від 450 до 680 ват. Дрилі від компанії Makita, мають перевагу в ударопрочном корпусі, можливість працювати в кутах або інших незручних місцях.

 

Дрилі від виробника Протон є одними з лідируючих на українському ринку. Продукція має низькою ціною і високою якістю вироблених електротоварів. Ударні дрилі - за класифікацією інструменту, призначені для побутового використання і мають потужність від 650 до 1300 ват.

 

Підбивши підсумок, на сучасному ринку існує багато різноманітних виробників дрилів, як дорогих, так і бюджетних. Але при виборі не завжди потрібно керуватися тільки ціною, не потрібно забувати про технічні критерії, таких як потужність або працездатність в незвичному режимі. Так само, потрібно

визначитися, який тип вам потрібен: побутової, напівпрофесійний або ж професійний, і з якою потужністю.

 

Описані вище виробники дрилів, показали часом, якістю та надійністю, що вони гідні свого місця на ринку.

 

Весь асортимент дрилів Ви можете переглянути у нас на сайті.