Реноватор: необхідність чи?

РЕНОВАТОР представлений у вигляді багатофункціонального пристрою, ключове призначення якого полягає в реалізації різних шліфувальних і відрізних функцій. Різак універсального типу зручний тим, що здатний замінити кілька інструментів: ручну шлифмашинку, УШМ, лобзик і деякі інші. З делікатними роботами багатофункціональний інструмент справляється чудово, це може бути філігранна різання, шліфування в особливо важкодоступних місцях йди підрізування урівень. Можлива робота з виробами їх м'яких матеріалів, дерева, пластика, металу і з плиткою.

Різноманітність насадок

Оперативна і проста настройка, а також ефективність експлуатації забезпечує широкий асортимент можливих насадок. Різноманітність і шірокоплановость виконуваних робіт безпосередньо залежить від їх кількості в наборі.

- Вакуумна насадка призначена для усунення що виникає під час роботи пилу. Спеціальний перехідник здатний підвищити ефективність її експлуатації за рахунок швидкого підключення і можливості використовувати в якості пилососа.

- Напівкругла лезо демонструє своє ключове призначення в очищенні швів між плитками. Дану насадку можна використовувати під кутом в 90 градусів.

- Напівкруглий ріжучий диск актуальний при необхідності створити наскрізний прохід, наприклад, при заміні розетки.

- Лезо-скребок часто використовується для видалення навколо раковини старого герметика або для зняття старого леноліума. Його основне достоїнство полягає в можливості використовувати під будь-яким кутом.

- Шліфувальна насадка чудово справляється зі шліфуванням виробів зі складними кутами і столярних заготовок.

Реноватор, характеристика якого вам сподобалася, може також мати у своєму розпорядженні наступними додатковими функціональними перевагами:

- зміна оснастки без використання ключів;

- можливість установки додаткових насадок під різним кутом;

- універсальний перехідник спростити експлуатацію насадок від інших виробників.

Функціональність

Різноманітність допустимих до використання насадок дозволяє істотно розширити функціональність і універсальність розглянутого інструмента.

- Різка цвяхів, водопровідних труб і інших виробів.

- Уривок арок, дверей і косяків при настиланні підлоги.

- Створення наскрізного врізного отвори для подальшого монтажу розетки.

- Шліфування поверхонь дерев'яних виробів.

Ключові параметри

Щоб дізнатися, як вибрати  реноватор, актуально в першу чергу вивчити його технічні параметри і порівняти їх з обсягом і характером необхідних до виконання робіт.

- Потужність з залежності від продуктивності моделі може становити 180-400 Вт.

- Ємність акумулятора при наявності такого може становити 1-8 Ач, тоді як напруга варіюється в межах від 10 до 18 В.

- Число коливань потужності може становити від 5000 до 22000 об / хв при мінімальних і максимальних показниках відповідно, догда як середній діапазон становить 15-21 тис. Об / хв.

- Реалізація більшості завдань стає більш комфортної та ефективної завдяки функції плавного перемикання швидкостей.

Реноватор, технічні характеристики якого тільки що були розглянуті, відрізняється також стильним і ергономічним дизайном. Завдяки прогумованою рукоятці інструмент досить легко тримати в руках, навіть якщо працювати доводиться тривалий час. Регулятором швидкостей обертів оснащується практично кожна модель, що забезпечує швидку і делікатну різання. Розташування кнопки активації інструменту дозволяє використовувати нею одним пальцем.


Весь асортимент реноваторів Ви можете подивитися у нас на сайті.