Перевага торцювальних пил DWT

Швейцарська торгова марка DWT є великим виробником електроінструменту і садово-будівельної техніки. На сьогоднішній день, асортимент продукції DWT налічує сотні різних примірників і тисячі різних аксесуарів до них. Щороку виробничі потужності компанії випускають понад 4 мільйони одиниць електроінструментів і майже 10 мільйонів одиниць комплектуючих. На вітчизняному ринку інструмент DWT займає лідируючі позиції з продажу та користується відмінною репутацією за рахунок чудової якості і доступної ціни.

Компанія DWT спеціалізується на виробництві торцювальних, маятникових і комбінованих пив. Кожна модель має відмінні характеристики, за якими Ви зможете підібрати собі найбільш підходящий варіант. Для цього розглянемо їх більш детально.

Пила торцювання ДВТ - це електроприлад або стусло, який призначений для поперечного розпилу довгих заготовок, як під прямим, так і під довільно обраним кутом. Торцювальні пили застосовуються для розпилювання дерева і композитних матеріалів на його основі, в разі установки особливих пилкових дисків, також для розпилювання тонких металевих або пластикових профілів і труб. Таким чином, виділяють торцювальні пили по дереву та більш універсальні прилади.

Маятникова пила збирається на горизонтальній станини, до якої кріпиться поворотний круг. До тильній стороні поворотного круга, за допомогою подпружиненного шарніра, кріпиться сам маятник, на якому закріплюється пильний диск. Кут різу вибирається щодо направляючої поворотом кола навколо вертикальної осі. Для виконання різу оператору необхідно утапливать важіль з дисковою пилкою в нерухому заготовку, для цього передбачена спеціальна проріз.

Комбінована пила торцювання DWT має установку кута різу, на двох площинах додається спеціальний шарнір, який дозволяє обертати важіль з пильним диском відносно горизонтальної осі. Найчастіше, поворот навколо горизонтальної осі допускається тільки в одну сторону.

Крім загальних особливостей і переваг, якими володіє інструмент DWT, таких як висока якість, надійність, зносостійкість і легкість в експлуатації, розглянемо конкретні технічні параметри торцювальних пилок від даного виробника. Дані показники найпростіше буде описати на прикладі декількох моделей електроінструменту.

Пила торцювання DWT KGS 12-210 являє собою надійний і зручний в застосуванні інструмент, який володіє наступними особливостями: поворотний стіл, струбцина і патрубок для видалення пилу. Потужність електродвигуна становить 1200 Вт, а число обертів на холостому ходу досягає 5000 об / хв. Діаметр пильного диска для даної пилки може бути 205 або 210 мм, при цьому діаметр посадкового отвору повинен становити 30 мм, а максимальна товщина не перевищувати 2,8 мм. Показник максимальної глибини різу залежить від кута нахилу пилки і може складати від 30 до 105 мм. Більш компактним варіантом даної моделі є пила торцювання DWT KGS 12-190, яка відмінно підходить для побутових цілей.

Пила торцювання DWT KGS 16-255 є більшою і потужнішою моделлю, з максимальним діаметром пилкового диска 255/250 мм і товщиною до 3 мм. Проте, діаметр посадкового отвору не перевищує 30 мм, а максимальна глибина різу становить від 40 до 150 мм, звичайно ж, в залежності від кута нахилу інструменту. Потужність двигуна даної моделі становить 1600 Вт, що дозволяє їй працювати на великих навантаженнях і позитивно впливає на загальну продуктивність.

Пила торцювальна DWT купити

Купити торцювальні пилку ДВТ в Києві або будь-якому іншому місті України, Ви можете у нас в інтернет магазині за найнижчою ціною. Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном. Не забувайте залишати відгуки на торцювальні пилку, придбану у нас.