Компанія Iron Angel - це досить відомий бренд, причому отримав свою популярність він не тільки в Україні, його ім'я відоме в усьому світі. Головний офіс компанії розташований в Нідерландах і відкритий він був ще в далекому 1985 році і з настанням стількох років, представництва компанії відкрилися в багатьох країнах світу, включаючи Україну.

Нашому споживачеві даний бренд по душі з кількох причин. Перше, продукція Iron Angel має помірну вартість, тому її люблять всі, що її купують як для побутових робіт, так і для професійного використання, спектр застосування досить великий. Друге, це великий асортимент всілякої техніки. Під ім'ям даного бренду в світ виходить садово-паркове обладнання та інструмент, а також силовий інструмент, наприклад генератори. І третє, найголовніше, компанія постійно стежить за ринком, аналізуючи потреби і побажання своїх клієнтів, постійно впровадять у виробництво сучасні технології, справи свою продукцію ще більш надійної і якісної, до того ж постійно розширює асортимент своєї продукції для забезпечення максимально широкого вибору для своїх клієнтів.

Сьогодні мова піде про останній поповнення модельного ряду силовий і садової техніки Iron Angel.

Техніка для догляду за садом

Ваш сад завжди буде радувати і Вас і оточуючих своєю охайністю завдяки належному догляду, і компанія Iron Angel подбала про те, щоб Ви мали тільки найнадійніший інструмент для догляду за садом, і випустила в світ новинки, які перетворять таку роботу з рутини в справжнє задоволення .

Доглядати за садом або за городом можна і за допомогою ручного інструменту, але навіщо витрачати час і сили на таку працю, якщо можна значно полегшити собі завдання застосовуючи електроінструмент або бензинову техніку, адже науково-технічний прогрес вже давно зробив все необхідне для Вашої максимальної зручності в роботі, до того ж якість такої роботи буде набагато вище. Асортимент садової техніки Iron Angel поповнився повітродувкою і Висоторіз, які не тільки мають доступну ціну, але і відрізняються надійною якістю і терміном служби в довгі роки завдяки надійній збірці і комплектуючих тільки найвищої якості. Пропонуємо докладніше з ними ознайомитися, для більш чіткого розуміння того, в чому полягають переваги даної лінійки інструменту.

Садовий пилосос Iron angel BV 2800

 

В осінній сезон все дачники стикаються із завданням по прибиранню сухого листя, дрібних паличок або ж скошеної трави в будь-який сезон і для цього зачату використовують граблі або інший ручний інструмент, але чи варто витрачати таку велику кількість часу, а його піде не мало в такій роботі , якщо купивши садовий пилосос Ви зможете вирішити цю задачу в лічені хвилини. Пропонуємо Вашій увазі садовий пилосос Iron Angel BV2800, який був створений для того, щоб забезпечувати порядок у Вашому саду і на огорожі. У будь-який сезон він неодмінно знайде для себе застосування і точно не буде простоювати даремно в сараї.

Повітродувка / подрібнювач Iron Angel BV2800 радує своєю універсальністю і ергономічністю в експлуатації. Працює інструмент від побутової мережі, він легкий і компактний, а для того, щоб Ви могли працювати з ним максимально комфортно і ефективно на всмоктуючому патрубку, на кінці встановлені коліщатка, так що Вам не доведеться тримати його на вазі і всмоктувальне сопло завжди буде на оптимальному відстані від землі для ефективної роботи.

Універсальність забезпечується можливістю перемикання режимів роботи, він може, як всмоктувати повітря, так і видувати його, це значно розширює сферу можливого застосування. При всмоктуванні все сміття, листя і скошена трава подається в мішок, звідки Ви зможете їх викинути в контейнер.

Надійний двигун з мідною обмоткою демонструє високу стійкість до навантажень і гарантує високу продуктивність. Потужність двигуна 2800 Вт, так що обсяг повітряного потоку при роботі на останній швидкості буде 800 м3 / год.

Висоторіз Iron angel EHS 750

 

Якщо мова йде про покупку надійного Висоторіз, то Вам неодмінно не варто залишати без уваги висоторізи Iron Angel. Електричний висоторізи Iron Angel EHS 750 - це нова модель, яка була спроектована на базі свого «старшого брата» Iron Angel EHS 900, і має безліч схожості з ним, особливо якщо говорити про зовнішній вигляд. Нова модель відрізняється тим, що вона була зроблена таким чином, щоб знизити загальну вартість інструменту, не втративши в якості попередній моделі, але деякі відмінності все ж є.

Потужність двигуна нової моделі складе 750 Вт, але при цьому її якість роботи залишається настільки ж високим, а вартість нижча. Вона може коштувати дорожче Висоторіз від інших виробників, але при цьому має схожі параметри і характеристики, але варто відзначити одну істотну перевагу. Він має блочну конструкцію, і це відкриває великі можливості. По суті це два інструменти, від'єднавши штангу і прикріпивши до блоку з двигуном і шиною рукоять, висоторізи стане електропилкою.

Все що потрібно для заготівлі дров

Питання заготівлі дров дуже гостро лежить у тих, хто не має централізованого опалення. Також заготовлювати дрова необхідно для каміна, або мангала, вельми клопітно буде виробляти цю дію кожного разу перед використанням, обачніше буде заготовлювати відразу велику кількість дров. Компанія Iron angel надала інструменти, які дозволять Вам заготовлювати дрова в будь-якому необхідному Вам обсязі.

Дровокол Iron angel ELS 2200

 

Дровокол Iron Angel дозволить Вам впоратися з такими дровами, які просто не розколоти за допомогою сокири або колуна або ж на це піде дуже багато сил і часу. До того ж він дозволяє заготовити величезну кількість дров. При роботі з такою апаратурою примітно те, що в роботі з ним Ви не станете витрачати багато сил, все, що необхідно це занурити на нього необхідну заготовку, параметри якої будуть в рамках допустимих, і дровокол розколе її надвоє, і так продовжувати до моменту досягнення бажаного результату.

Дровокол сам по собі надійний і практичний. Литий сталевий корпус робить конструкцію надійною, а сам інструмент довговічним. У роботі він дуже комфортний і ефективний, штовхач поліна автоматично повернеться в початкове положення після того, як розкол його про колун на початку корпусу. Дроворуб, не дивлячись на свою вагу дуже мобільний завдяки транспортувальним колесам і зручною рукояті, Ви в будь-який момент можете встановити його в будь-якому необхідному Вам місці для зручності в роботі.

Електропила Iron Angel ECS 2400

 

Якщо Ви зважилися купити дровокол, то не забудьте і про електропилку Iron Angel ECS 2400, яка має високу надійність і продуктивність. Горизонтально розташований двигун дозволить Вам працювати з нею в будь-якій площині без зайвого навантаження на зап'ястя.

Сама пила ергономічна і зручна в роботі, наприклад для натяжки ланцюга не потрібно застосовувати інструмент, як і для розбирання та збирання пили, що дуже зручно. Ланцюг натягнути можна швидко, не перериваючись рот роботи на пошуки інструменту.

Потужний двигун в 2800 Вт і плавний пуск роблять роботу з нею максимально безпечною і ефективною, з такою пилкою Ви зможете виконувати великий обсяг роботи, готуючи заготовки для дровокола або ж заготовлювати дрова з молодих дерев або товстих гілок старих.

Генератори Iron Angel забезпечать автономність електроживлення

«Ніч темна і повна жахів», і так як не завжди можна покластися на Владику Світу, ми рекомендуємо Вам придбати один з нових генераторів від компанії Iron Angel. Якщо Ви хочете налагодити автономне опалення для своєї дачі або будинку, або ж підстрахуватися і зробити аварійне живлення будинку, то ви неодмінно знайдете відповідний для себе генераторів в новій лінійці.

Нова лінійка розроблялася для того, щоб забезпечити Вас недорогими компресорами різної градації потужності, від самого простого, з потужністю у 2000 Вт і до професійного генератора із загальною номінальною потужністю в 11000 Вт, який зможе забезпечити роботу великого будинку напханого апаратурою та технікою.

Всі ці моделі були обладнані системою AVR, яка значно покращує якість генерованого електроживлення, вирівнюючи і стабілізуючи напругу в мережі. Такий генератор необхідний для того, щоб не порушити роботу чутливої ​​техніки зі складною електронікою, наприклад комп'ютер. Ручний / електростартер - ідеальне рішення для роботи генератора в будь-який сезон. Навіть в холодну пору року Ви без праці запустіть генератор.

Нова лінійка відрізняється високою продуктивністю і надійністю, мідна обмотка робить генератори стійкими до високих навантажень. Що стосується ціни, то, незважаючи на високу якість, ціна залишається доступною для кожного.