Компресори МЕТАБО


Компресор - апарат призначений для подачі стисненого повітря або газу під тиском. Спеціальний пристрій, яке використовують для збільшення об'єму повітря, газу в певному просторі. Такий принцип дії знаходиться в основі цього апарату, який називають компресор.

 

Широкий спектр робіт, в яких застосовують цей апарат. Особливо активне використання в таких видах діяльності як: будівельно-ремонтні роботи, автомобільні майстерні, шиномонтаж і в деяких видах автомобільних мийок. Це не весь спектр застосування цієї техніки. Технічний інструмент з такими ж функціями робіт на стислому повітрі надійніше, могутніше і легше ніж електричний інструмент. Для складних робіт на багато краще застосовувати пневматичні інструменти, тому компресор так необхідний для багатьох видів робіт.

 

Розроблено кілька видів таких апаратів, які поділяються на виробничий вид діяльності такі як: хімічний, енергетика і загального призначення. Так само поділяється за родом стиснення газу - гелевий, хлорний, азотний, кисневий і т.д.

 

Моделі компресорів майданчиках не наскільки видів: роторні, мембранні і поршневі.

 

На деяких підприємствах найчастіше застосовують поршневі компресори. Ця модель своїми технічними якостями отримала широке застосування. Поршневий апарат за рахунок багатоступінчастого стиснення вважається кращим агрегатом з виробництва стисненого газу і повітря. Поршневі моделі за ціною дешевше гвинтових, а при акуратному професійному застосуванні економічно вигідні в обслуговуванні.

 

Роторні - це моделі з обертовим елементом, який і створює стискання. До цих моделей відносяться ротоціонно - пластинчасті і рідинно - кільцеві. Увагу привертає ще один вид апарату - гвинтовий компресор. Ці агрегати не мають клапана, тому у них низький рівень шуму.

 

Представляємо поршневий Компресор Metabo Basic 250-24 W

 

Новий агрегат, в якому розробники з'єднали все кращі якості висока стабільність в роботі і практичність. Ця модель відмінно підходить для виконання нескладних, простих робіт.

 

Апарат видає максимальний тиск 8bar, якого вистачає для застосування в автомобільних майстерень для фарбування корпусу машин, підкачати шини і продути недоступні місця. Для більшості видів пневматичних інструментів не потрібно тиск більше 10bar. Цей агрегат має регулятор, коригувальний на виході тиск.

 

Повітряний компресор Метаbо - спеціальний пристрій, який використовують для збільшення об'єму повітря, газу в певному просторі. Модель даного апарату легка в застосуванні і так же легко обслуговується. Саме тому цей агрегат малі підприємства дуже часто застосовують для різного виду робіт.

 

Застосовують повітряний компресор і в побуті, чимало цих моделей відноситься до побутових електроприладів. Ця техніка проста в побутовому застосуванні. Можливо, проводити чимало робіт, які без цього механізму будуть нездійсненні таких як: в гаражі підкачка шин, фарбування, ремонтні роботи по дому фарбування, продування ну і інші подібні побутові роботи.

 

Виділяється два види повітряних моделей: гвинтові і поршневі.

 

Гвинтові модель стискає газ за допомогою прокручування вала. Апарат економить енергію, дуже тихо працює. Завдяки цим якостям цей агрегат найбільш популярний, але і вартість його набагато вище.

Поршнева модель стискає газ за допомогою роботи поршня.

 

Відбувається робота поршневих компресорів таким чином: робота кривошипного - шатунного механізму пускає в хід поршень, який робить зворотно поступальні рухи. Створюється виряджене тиск, унаслідок якого в камеру надходить повітря. Надалі під час зворотного ходу поршня посилюється тиск, в той же час пружина притискає нагнітальний клапан, відбувається виштовхування повітря.

 

Деталі, з яких складається поршневий компресор: нагнітальний клапан, поршень, робочий циліндр, кривошипний - шатунний механізм з колінчастим валом. Апарат включає електричний привід, компресорну головку, прессостат і ресивер (автоматичне регулювання тиску).

 

Короткий опис

 

Компресор Metabo POWER 260 - забезпечує контроль робочого тиску за рахунок редукційного клапана і манометра.

Щоб контролювати тиск всередині ресивера оснащений додатковим клапаном.

Невелика вага

Обладнаний двома великими колесами за допомогою, яких його не важко пересувати навіть по нерівній поверхні.

Забезпечує обладнанню тривалий термін експлуатації, антикорозійне покриття.

Обладнаний Швидкороз'ємний муфтою.

 

Характеристика

  • Вага 27кг
  • Обсяг бака 24л.
  • напруга 220В
  • потужність 1500Вт
  • Обороти 2850 об. / Хв.
  • Максимальний тиск 8bar
  • Потужність всмоктування 240л / хв.
  • Продуктивність при наповненні 140л / хв.

 

Комплектуючі

  • два колеса
  • два манометра
  • муфта
  • Детальна інструкція по експлуатації.

 

За відгуками користувачів, модель цього компресора проста в застосуванні і легко обслуговується. З усіх інших моделей вигідно виділяється якістю і не високою ціною.

 

Пропонуємо покупцям надійний агрегат високої якості, який має всі необхідні сертифікати підтверджують якість. Ця техніка продається за доступною ціною, яка задовольнить будь-якого покупця. Купивши подібний компресор, Ви будете задоволені його відмінною роботою.

 

Наш Інтернет магазин пропонує Вашій увазі на вибір за доступною ціною, а так само високої якості моделі повітряних компресорів. Наші досвідчені й уважні консультанти нададуть Вам допомогу у виборі потрібної моделі.

 

Дадуть відповідь на всі питання, що хвилюють вас про якість, роботі і ціною апарату.

Консультанти так само нададуть інформацію, про те, яке масло використовувати, для довгої і безперебійної роботи цього апарату. Як правильно і своєчасно проводити профілактичний огляд агрегату, щоб він працював довгі роки без поломок. Купити компресор в нашому Інтернет магазині, Вас так само проінформують про видах оплати і терміни, за якими Ви отримаєте куплений товар.

 

Наш Інтернет магазин співпрацює з багатьма кур'єрськими службами, які допоможуть вам в лагідний термін отримати вашу покупку, доставлять в будь-яке місто, селище або село України.

 

Виробник гарантує, якісне гарантійне обслуговування, мережа сервісних центрів існуючих в нашій країні допоможуть усунути трапилися недоліки при роботі з апаратом (подібні непорозуміння практично не відбуваються).

 

Наш Інтернет магазин рекомендує компресори METABO, цей агрегат являє свою якість, надійність високоефективну роботу в використанні.