Перфоратори DeWalt

Вибір перфоратора завдання не з легких, тому що на сьогоднішній день існує маса різновидів даного інструменту, який є дуже корисним, як в побутових цілях, так і на професійному рівні. Перфоратор - це будівельний електроінструмент, який забезпечує поряд з обертанням робочого інструмента його поздовжньо-осьовий рух. Широко використовується на всіх видах будівельних і ремонтних робіт. Не так давно його призначенням займалася звичайна дриль, а багато ремонтники просто вручну використовували зубило та інші елементи, за допомогою яких виконувалося довбання. Сьогодні ж, електричний перфоратор покликаний значно збільшити ефективність подібних робіт. Принцип дії перфоратора полягає в створення імпульсу, спрямованого в сторону оброблюваного матеріалу, де використовується електромагнітний або пневматичний механізм. По пристрою і застосування має ряд подібностей з дрилем, але, тим не менш, є спеціалізованим інструментом.

Перші електричні перфоратори були використані на початку минулого століття, але, як і ряд інших електроінструментів, перфоратор пройшов тривалий процес еволюції і починаючи з повоєнного часу ми можемо спостерігати сучасні перфоратори.

Торгова марка DeWalt є одним з найбільших виробників електроінструменту в світі. Американська компанія займає лідируючу позицію у себе на континенті і з кожним роком набуває все більшої популярності в Європі і зокрема в Україні. Інструмент DeWalt призначений як для побутових цілей, так і для роботи на професійному рівні. Перфоратори DeWalt відрізняються надійністю, значними технічними характеристиками і тривалим незабаром служби, що ставить їх в один ряд з інструментами від інших провідних світових брендів.

Щоб правильно вибрати перфоратор Деволт необхідно знати їх відмінності і особливості. Спробуємо розглянути їх як можна більш детально.

Класифікація та особливості перфораторів DeWalt

На сьогоднішній день, компанія DeWalt, завдяки постійному впровадженню інноваційних технологій на виробництво, а також оновлення модельного ряду, представляє Вашій увазі широкий асортимент перфораторів та відбійних молотків. Кожна модель має відмінні характеристики, за якими Ви зможете підібрати собі найбільш підходящий варіант.

Загальний каталог продукції DeWalt для перфорації та довбання підрозділяється на чотири групи: перфоратори SDS-plus, перфоратори SDS-max, відбійний молотки і пилососа.

Розглянемо найбільш цікаві моделі кожної групи:

Серед перфораторів Деволт SDS + можна виділити наступні моделі: D25103K, D25123K, D25325K і D25414KT.

Перфоратор DeWalt D25103K ідеально підходить для свердління отворів в бетоні і цеглі діаметром 4-24 мм, також він оснащений електронним регулюванням швидкості і блокуванням обертання для легкого довбання. Дана модель являє собою прямий перфоратор зі зручним дизайном і потужністю електродвигуна 780 Вт. Він відмінно підходить для ремонтних і невеликих будівельних робіт. Простота і невибагливість в експлуатації зробили дану модель дуже популярною серед початківців майстрів.

Режимний перфоратор DeWalt SDS-Plus D25123K в цілому схожий на попередню модель і також являє собою легкий інструмент, потужністю 800 Вт, який крім блокування обертання оснащений функцією відключення удару для загвинчування саморізів, а також свердління дерева, металу, кераміки та ін. Енергія удару становить 3,4 Дж, а кількість ударів в хвилину регулюється в діапазоні 0-4300 уд / хв.

Бочковий режимний перфоратор SDS-Plus DeWalt D25325K має швидкозмінний патрон і має вбудовану систему пиловидалення. Даний апарат досить специфічний і має систему активного контролю вібрації (AVC), яка в сукупності з подпружиненной задньої рукояткою, забезпечують найнижчий рівень вібрації серед всіх подібних аналогів. Він призначений для свердління отворів в бетоні і кам'яній кладці діаметром 4-26 мм, з системою пиловидалення до 16 мм.

Комбінований перфоратор DeWalt SDS-Plus D25414KT також має бочкову форму, крім цього володіє розширеною комплектацією, що складається з додаткових насадок і засобів індивідуального захисту. Все це упаковано в ударостійкий пластиковий кейс, а інструмент практично відразу готовий до роботи. Прекрасне співвідношення потужності і ваги (1000 Вт і 4,3 кг) забезпечують максимальну продуктивність і низьке навантаження на оператора. Сила удару становить 4,2 Дж, а швидка заміна патрона SDS-Plus на 3-х кулачковий патрон значно розширює сферу застосування перфоратора.

Модельний ряд перфораторів DeWalt SDS-max ще більш численний і складається з понад десятка екземплярів, серед яких також можна виділити найбільш популярні.

Перфоратор DeWalt SDS-Max D25501K відмінно підходить для свердління отворів в бетоні, кам'яної і цегляної кладки бурами діаметром 12-40 мм і порожнистими коронками діаметром до 90 мм. При цьому ланцюгова передача, в поєднанні з редуктором в масляній ванні, збільшують надійність і продуктивність інструменту, а також гарантують повну мастило компонентів і чудове розсіювання високої температури. Ергономічний дизайн конструкції забезпечує зручність роботи в важкодоступних місцях, при цьому максимально знижуючи навантаження на оператора.

Модель D25603K має активну антивібраційну систему AVC, а механічна двоступенева муфта обмеження крутного моменту дозволяє оператору вибрати відповідний рівень крутного моменту. Інструмент має потужністю 1250 Вт і силу удару в 12 Дж. Перфоратор призначений для свердління отворів в бетоні, кам'яної і цегляної кладки бурами діаметром 12-45 мм і порожнистими коронками до 100 мм.

Комбінований перфоратор DeWalt SDS-Max D25762K крім новітньої антивібраційної системи, має повний контроль крутного моменту СТС. Унікальна запатентована 2-х ступінчаста муфта забезпечує додаткову безпеку при роботі бурами і коронками різних діаметрів. Потужність електродвигуна становить 1500 Вт, а сила удару досягає 18 Дж. Дана модель відмінно підходить для професійних робіт за рахунок своєї чудової зносостійкості.

Нарешті, модель D25723K ідеально підходить для свердління наскрізних отворів і отворів під анкерні кріплення в бетоні і цегляній кладці бурами діаметром від 12 до 48 мм і коронками до 125 мм. Це один з найбільш привабливих інструментів за показниками потужності, ваги та простоти в експлуатації. Енергія удару становить 11 Дж, а число обертів під навантаженням регулюється від 137 до 275 об / хв.

Виробник надає гарантію на професійний електроінструмент DeWalt терміном на 36 місяців. Рекомендується реєструвати свій продукт на офіційному сайті компанії, так Ви зможете отримати повний гарантійний термін. У нашій країні розташовано безліч сервісних центрів, де ви зможете отримати своєчасну підтримку. Ціна на перфоратор DeWalt залежить від усіх перерахованих вище факторів.

Де купити перфоратор DeWalt за найнижчою ціною

Купити перфоратор Деволт в Києві і будь-якому іншому місті України, Ви можете у нас в інтернет магазині. Для цього Вам необхідно оформити замовлення на сайті або по телефону. Не забувайте залишати свої відгуки на перфоратори DeWalt придбані у нас. Вдалих покупок!