Паяльники для пластикових труб Кентавр

Ринок електроінструментів сповнений різноманітними паяльник для пластикових труб, які застосовують при будівельних і ремонтних роботах. З усього цього багатого асортименту електротоварів хочемо виділити ТМ «Кентавр», який є виробником паяльників для пластикових труб.

За позитивними відгуками фахівців, ці паяльники не замінні при прокладанні нових пластикових опалювальних систем, водопровідних труб і при повній заміні старих труб на нові. Пластикові труби набули широкого застосування завдяки тому, що вони ніколи і ніде не покриються корозією, а значить, не будуть протікати.

Вибираючи для покупки подібний паяльник, потрібно мати серйозний підхід, так як від якості цієї техніки залежать монтажні з'єднання опалювальних і водопровідних систем. Ці електроінструменти допоможуть в роботі не тільки професійним майстрам сантехнікам, вони так само будуть корисні і в побуті для любителів, зробити все своїми руками, цей інструмент стане в нагоді, і для жителів села мають свій город, які вирішили піти від дідівського методу доставки води по городу відрами . З паяльником для пластикових труб можна забезпечити підведення водопроводу в зручному для вас місці вашої ділянки. Пластикові труби не потребують скручування і вам абсолютно не будуть потрібні величезна кількість перехідних ключів і клоччя від протікання. Потрібно відзначити, що застосовують такий паяльник для зварювання муфт (з'єднувальний елемент у вигляді порожнього циліндра з внутрішнім різьбленням по всі довжині), розтрубів (вид з'єднання), не великого розміру фітингів (сполучна частина трубопроводу, що встановлюється для розгалуження, поворотів, переходів на інший діаметр пластикових труб).

 

 

Модель паяльника для пластикових труб Кентавр придбала позитивні відгуки завдяки тому, що шви після спайки виходять міцними і акуратними. Особливу увагу виробник приділяє безпечній роботі з паяльником, ергономічні форми, і зручні ручки вище зазначених моделей допоможуть Вам надійно утримувати паяльник. Чи безпечно і комфортно працювати з ними і додатковими деталями до них. Не зайвим буде зазначити компактність і додаткові деталі цієї моделі, оскільки розроблені вони дуже зручно і не ускладнять роботу. Вам не знадобиться заглиблюватися в інструкцію тому, що сама конструкція цієї моделі легка і зрозуміла, насадки (перехідники) зручно і легко замінюються, металева підставка допоможе в зручному розташуванні і комфортній роботі з паяльником. Металевий бокс послужить зручним зберіганням для паяльника і всіх його додаткових деталей, а ще з цим боксом можна зручно перевозити інструмент.

Хочемо зазначити, що цей електроінструмент працює від 220В, має плавне регулювання температури і дуже швидко розігрівається від 2 хв. До 10хв. Паяльники для пластикових труб «Кентавр» мають високу якість і доступну ціну, все моделі цих інструментів виробник забезпечує гарантією, яка підтримується багатьма сервісними центрами по всій країні.

Завдяки відмінній якості і доступними цінами на моделі паяльників цієї торгової марки придбала заслужені позитивні відгуки, які дозволяють займати провідні позиції на українському ринку електроінструментів.

Наш Інтернет магазин є прямим постачальником Кентавр, тому доставка, обраної вами моделі відбудеться в короткі терміни. Заходьте на сайт нашого Інтернет магазину вибирайте вподобану Вам модель, а наші консультанти не тільки дадуть відповідь на всі ваші питання, допоможуть визначитися з вибором моделі інструменту, але і детально розкажуть про інструмент, нададуть короткий опис про кожну модель, наші консультанти нададуть Вам товар відмінної якості . Працюючи з нашими консультантами, ви купуєте обраний вами паяльник, не залишаючи робочого місця, і не виходячи з дому.

Ми співпрацюємо з багатьма українськими кур'єрськими службами, доставка вашого товару відбудеться в короткі терміни і в будь-яку точку країни.

Дуже важливо визначитися з вибором паяльника і в цьому наш Інтернет магазин Вам допоможе.

Всі моделі паяльників для пластикових труб Кентавр стануть не замінними помічниками у вашій роботі. З паяльником Кентавр ви економите час і сили. Працюйте з комфортом.

 

Пропонуємо Вам паяльники для пластикових труб Кентавр.


Паяльник для пластикових труб Кентавр ТСА - 2000гм6

У наш час при всіх видах будівельних і ремонтних сантехнічних роботах широке застосування мають пластикові труби з'єднання, яких не є різьбовими, а значить, таке з'єднання краще спаяти. Для подібного роду спайки потрібно обладнання, яке Вам пропонує наш Інтернет магазин.

Паяльник Кентавр ТСА - 2000гм6

За відгуками фахівців, досить зручний, при будь-яких професійних роботах, так як має швидке нагрівання, додаткову комплектацію, працює стабільно, має високу продуктивність. Так само в комплект до паяльнику входять додаткові деталі для зручної роботи.

Металевий бокс - для зручного зберігання і перевезення.

паяльник

Ножиці - для різання пластикових труб.

Підставка

Тефлонові насадки (перехідники) діаметром - 20; 25; 32; 40; 50; 63.

викрутка

Шестигранний ключ

рулетка

Технічна характеристика

Потужність - 2000 Вт

Мінімальна температура - 50 градусів

Максимальна температура - 300 градусів

Напруга - 220В

Частота струму - 50 Гц

Паяльник довго і тривало працює, швидко нагрівається, має регулятор температури.

Пропонуємо наступну модель паяльника для пластикових труб.

Паяльник пластикових труб Кентавр TCA-1200ГП6 цей інструмент максимально нагрівається до 300 градусів. Буде, незамінний при зварюванні пластикових труб і проведенні опалювальних систем.

Кентавр TCA-1200ГП6 потужністю 1200 Вт, зручний для застосування в побуті. У його комплектацію входить набір інструментів дозволяють майстру проводити зварювання, різання труб, термоусадку і інші види робіт з прокладання трубопроводу. Цей паяльник має хороший комплект додаткових деталей, для зручної роботи.

Підставка металева

Шестигранний ключ

Ножиці для труб

викрутка

Болти 2 шт.

Тефлонові насадки (перехідники) 6 шт. діаметром - 20; 25; 32; 40; 50; 63

Для зручного перевезення і зберігання металевий бокс.

Технічна характеристика

Потужність - 1200 Вт

Напруга - 220 В

Частота струму - 50 Гц

Регулювання температури від 0 - 300 градусів

Вага - 3,1 кг.

Паяльник має один режим роботи і швидко розігрівається.

 

Наступна модель паяльника для пластикових труб.

Кентавр TCA-1500ГМ6 високоякісний інструмент, який допоможе при проведенні опалювальних і водопровідних систем. Застосовують паяльник для зварювання муфт, розтрубів не великого розміру фітинги «монтувати, збирати -

сполучна частина трубопроводу, що встановлюється для розгалуження, поворотів переходів на інший діаметр ». Цей електроприлад має максимальну температуру нагрівання 300 градусів.

Паяльник Кентавр TCA-1500ГМ6 потужністю 1500 Вт, цієї потужності цілком вистачить для побутового застосування. Доповнює комплектацію паяльника набір інструментів дозволяють майстру проводити зварювання, різання труб, термоусадку і інші види робіт з прокладання трубопроводу. У комплект до цього паяльнику входять додаткові деталі для зручної роботи.

Підставка металева

Шестигранний ключ

Ножиці для труб

викрутка

Болти 2 шт.

Рукавиці

рулетка

Тефлонові насадки (перехідники) 6 шт. діаметром - 20; 25; 32; 40; 50; 63

Для зручного перевезення і зберігання металевий бокс.

Технічна характеристика

Потужність - 1500 Вт

Напруга - 220 В

Частота струму - 50 Гц

Регулювання температури від 0 - 300 градусів

Вага - 3,2 кг.

Паяльник має один режим роботи і швидко розігрівається.

Наш Інтернет магазин готовий представити Вам ще одну модель паяльника для пластикових труб.

Кентавр TCA-1000ГП6 високоякісний інструмент, який допоможе при проведенні опалювальних і водопровідних систем. Застосовують паяльник, для зварювання муфт, розтрубів не великого розміру фітинги. Цей електроприлад має максимальний нагрів 300 градусів.

Паяльник Кентавр TCA-1000ГП6 потужністю 1000 Вт, цієї потужності цілком вистачить для побутового застосування. Доповнює комплектацію паяльника набір інструментів дозволяють майстру проводити зварювання, різання труб, термоусадку і інші види робіт з прокладання трубопроводу. Так само в комплект до паяльнику входять додаткові деталі для зручної роботи.

Підставка металева

Шестигранний ключ

Ножиці для труб

викрутка

Болти 2 шт.

Рукавиці

рулетка

рівень

Тефлонові насадки (перехідники) 3 шт.

Для зручного перевезення і зберігання металевий бокс.

Технічна характеристика

Потужність - 1000 Вт

Напруга - 220В

Частота струму - 50 Гц

Регулювання температури від 0 - 300 градусів

Вага - 4,0 кг.

Паяльник має два режими роботи і швидко розігрівається.