Особливості бензинової коси FORTE


Бензинова коса FORTE - являє собою сучасний, професійний садовий інструмент. Ця техніка призначена для скоса, як молодої трави, так і застаріле сухостою діаметром до 20мм, якість комплектуючих деталей дозволяє зрізати непотрібні чагарники, які своєю порослю заполоняють сад або клумбу. Застосовувати цю техніку можна як на маленьких клумбах, так і на великих площах.

Мета застосування

З настанням весняних робіт і закінчення дачного сезону, ця коса буде дуже корисною жителям приватних будинків, власникам садових ділянок, жителям сільської місцевості. За допомогою такої техніки, в комплект якої входять додаткові насадки, можна прибрати всю непотрібну поросль від молодої трави та сухостою, так само і розрослися чагарників, молоді кореневі пагони дерев діаметром до 20мм, скіс сидератів (зелені добрива).

Цей інструмент часто використовують не тільки в приватних господарствах, а й в роботах житлово-комунальних підприємств, озеленювальних господарств.

Високою продуктивністю бензинова коса має за рахунок того, що має свій потужний мотор, який дозволяє довгий час і безперебійно обробляти великі ділянки: такі як парки, сквери, великі клумби. Саме цим технічним якостям такий коси віддають переваги житлово-комунальні підприємства та озеленювальні господарства.

Опис

Розробники бензинової коси приділили велику увагу не тільки комплектуючих деталей, але і безпечній роботі, а також саму модель коси розробили з максимальним комфортом, який дозволяє довго обробляти великі площі. При цьому працівник не буде відчувати навантаження на свій організм. Варто приділити увагу будовою коси, так як конструкція моделі розроблена з урахуванням безперервної роботи. Для максимальної зручності передбачені регульовані ручки, які мають вигляд велосипедного керма, зручні для захоплення, і їх працівник може пересувати і закріпити з розрахунком на власний комфорт. Бензиновий мотор, який розташувався вгорі т. Н. штанги розроблений з урахуванням повітряного охолодження, що дозволяє йому довго і безперервно працювати, а також продовжує термін роботи мотора. Бак для заправки мотора об'ємом 1 л. Внизу самої моделі кріпляться насадки, які для безпечної роботи прикриті пластиковим ковпаком. Таким чином, ноги працівника надійно захищені від будь-яких травм. У комплект для різних видів скоса входять: котушка волосіні, ніж з трьома лезами, ріжучий диск з зубцями, плечовий ремінь, набір ключів, лійка для заправки, бачок для змішування масла і бензину.

 

Мотокоса FORTE 3100 - професійна, сучасна, високоякісна садова техніка. Застосовується для скоса, як молодої трави, так і застаріле сухостою діаметром до 20мм, якість комплектуючих деталей дозволяє зрізати непотрібні чагарники, які своєю порослю заповнюють сад або клумбу. Застосовують цю техніку для скоса на маленьких клумбах і великих площах. Активно використовують в роботі професійні працівники житлово-комунальних підприємств, озеленювальних господарств. Ця коса має відмінні технічні якостями в поєднанні з ціною, доступна покупцям з різним рівнем достатку.

Відгуки

Відгуки, які, склали професійні робітники:

Відмінні якості цього інструменту полягають в його конструкції. Зручні плечові ремені і невелика вага дозволяють без праці бензинову косу доставити в будь-яку точку оброблюваної ділянки, на протязі тривалого часу працювати, не відчуваючи втоми, на відміну від електричної моделі, яка за своїми можливостями має обмеження довжини електричного шнура та наявність електрики в мережі (взагалі з цим інструментом можна запрацюватися і не помітити, що пішов, куди очі дивляться). Порівняти косу можна також і з газонокосаркою, яка працює тільки на рівній поверхні. Технічні можливості коси дозволяють скошувати траву вздовж парканів, бордюрів, косити на нерівній площі. Обсягу бензинового бака вистачає обробляти велику площу без частої дозаправки. Для скошування молодої трави легко прикріплюється котушка з волосінню, а для скоса жорсткішою застарілої трави або чагарників, використовуються ніж або диск з зубцями в залежність від товщини поросли, ці деталі також без особливих зусиль легко змінюються і кріпляться. Для заміни всіх насадок на допомогу знадобиться набір ключів різної величини, які присутні в комплекті.

 

Коротка характеристика

Насадки для різання

Волосінь - 415мм

Ніж з трьома лезами - 230мм

Ріжучий диск - 524мм

двигун двотактний

Мотор має потужність - 3,1 кВт / 3,9л.с

Обсяг - 52 см3

Швидкість холостого ходу (без навантаження) - від 2800 до 7000 оборотів в хвилину

Бензиновий бак об'ємом - 1л.

Охолодження - повітряне

плавний пуск

Захищена модель від випадкового включення

Вібрація - низький рівень

Шум - низький рівень

Захист від перегріву

Вся ця конструкція має невелику вагу - 8 кг.

Інструкція з експлуатації

 

Професійна модель коси дуже проста в експлуатації, для роботи з нею не потрібно великих технічних знань. Запустити інструмент в роботу, дуже просто, заправити бак, теж просто, легко змінити насадки за допомогою набору ключів. Зручність при роботі, висока якість, доступна ціна, яка сподобається всім споживачам з різним фінансовим рівнем.

Корисна інформація

Стаття про мотокосах буде корисною і для тих власників садових і дачних ділянок, які належать до тих дачникам, для яких їх ділянка призначена як місце відпочинку і єднання з природою. А сад і газон в той же час вимагають догляду. В такому випадку просто необхідно звернутися за послугами професійного садівника. Не зайвим буде знати, яким обладнанням повинен мати таку садівник, і які насадки потрібні для обробки тієї чи іншої ділянки вашого саду.

Купити

В Україні купити мотокосу для обслуговування газонів, клумб, саду і т. Д., Ви можете в нашому Інтернет магазині, коштує всього лише зайти на сторінки нашого магазину. Ми пропонуємо широкий ряд моделей бензинових кіс, які призначені як для професійного, так і для побутового застосування. Якщо раптом під час скоса високої трави Ви випадково натрапили на великий камінь і зламали одне з лез або просто закінчилася волосінь або масло. Також у нас Ви зможете придбати всі необхідні комплектуючі: різного виду насадки - волосіні, ніж з трьома лезами, ріжучий диск з зубцями, плечовий ремінь, набір ключів, лійка для заправки, масло.

 

Наші консультанти нададуть послугу по вибору необхідної для вас моделі. Якщо Вам необхідно обробляти невелику ділянку, то наші консультанти можуть запропонувати на вибір ряд побутових мотокос, а також дадуть відповідь на всі питання про вимоги до подібній техніці, повідомлять про видах оплати і терміни доставки. Наші фахівці допоможуть з вибором масла і умов його використання в інструменті, як проводити чистку від засмічень, щоб коса прослужила довго і без поломок.

 

Інтернет магазин працює з усіма кур'єрськими службами. З їх допомогою Ви в короткі терміни отримаєте свій товар.

 

На всі види моделей бензинових кіс FORTE існує гарантійний термін, мережа сервісних центрів нададуть послугу в профілактичному обслуговуванні.

 

Купивши Бензинову косу FORTE, Ви зробите свій маленький світ затишним і красивим.