Компанія Дніпро-М надійно закріпилася на українському ринку і користується величезною популярністю серед вітчизняного споживача не тільки завдяки своїй високій якості продукції, що виготовляється, а й завдяки тому, що не дивлячись на це висока якість, ціна на обладнання від торгової марки Дніпро М завжди тільки найдоступніша, адже фахівці компанії завжди дбають про те, щоб Ви могли отримати тільки найнадійніший і якісний продукт за низькою ціною.

У число випускається продукції української компанії Дніпро-М входять як будівельно-ремонтні інструменти, так і садова техніка та обладнання, причому головною перевагою бренду є те, що фахівці компанії приділяють рівну кількість часу і уваги на виробництво обох гілок обладнання, так що вони всі мають виключно високу якість. Продукція компанії Дніпро орієнтована на побутове застосування і служить надійним помічником в будь-якому будинку, так що покупка інструменту саме від даного бренду завжди буде доцільним, до того ж якість інструменту робить можливим застосовувати його і на більш високих рівнях.

Нещодавно компанія Дніпро-М розширила свій асортимент продукції і явила світові ряд ручного електроінструменту, такого як шуруповерти, болгарки, або кутові шліфувальні машини, дрилі, перфоратори, циркулярні пилки. Метою компанії було створити максимально продуктивні і надійні в своїй роботі інструменти, і це завдання вони виконали на всі сто відсотків. Досягти високої якості своєї продукції конструкторам вдалося завдяки впровадженню сучасних технологій виробництва та збирання, а також завдяки застосуванню комплектуючих деталей тільки найвищого рівня якості. Сьогодні мова піде саме про болгарках Дніпро-М або кутова шліфувальна машина Дніпро-М.

Болгарки Дніпро-М швидко завоювали популярність серед професіоналів і новачків завдяки своїй надійності в роботі, а також простотою в плані експлуатації. Болгарка Дніпро М має високу точність роботи, зручністю застосування в різних умовах, навіть включаючи найскладніші, а також доступною ціною, що також важливо, тому Ви можете купити болгарку Дніпро М і отримати надійного помічника в домі на довгі роки. Висока якість болгарка Дніпро М відгуки тільки підтвердять, адже всі хто придбали такий інструмент залишають виключно позитивні відгуки, крім того, на кутові шліфувальні машини Дніпро-М поширюється гарантія на 3 роки, що також говорить про надійність інструменту.

Асортимент болгарок Дніпро-М

Асортимент болгарок Дніпро-М налічує в собі шість моделей, які призначені для виконання певної складності роботи, так що можна сказати що він досить великий, так як неодмінно кожен може підібрати підходящу модель болгарки саме для своїх ялин і потреб. Якщо Ви хочете купити болгарку Дніпро М, то Вам неодмінно варто ознайомитися з усіма представленими моделями для підбору підходящої Вам, і обов'язково ознайомиться з основними перевагами в роботі саме з кутовими шліфмашинами Дніпро-М.

Основною різницею болгарок полягає в тому, з якими колами вони можуть працювати і кутові шліфувальні машини Дніпро М, в залежності від конкретної моделі можуть працювати різними колами, 125 мм, 180 мм і 230 мм колами, так що Ви легко зможете підібрати необхідну болгарку. Так як болгарки від представленого бренду оріентірованф на побутове застосування, що пригнічують кількість моделей пристосовані для роботи з 125 мм кругом, для виконання легких відрізних та шліфувальних робіт.

Отже маленькі болгарки Дніпро-М, ті які працюють зі 125 мм кругом, в асортименті є чотири моделі, які будуть зручні в роботі при певних умовах. Розглянемо дві моделі з короткою ручкою, які мало важать, компактні і зручні в роботі і призначені в основному для роботи однією рукою. Йдеться про Кутова шліфмашина Дніпро-М МШК-800 і Кутова шліфмашина Дніпро-М МШК-950, які чудово справляються з роботою малої і середньої складності. Представлені моделі мають практично однаковими характеристиками, різниця лише в потужності болгарок, відповідно у МШК-950 потужність двигуна 950 Вт, а у моделі МШК-800 - 800 Вт потужності. Що гойдається оборотів двигуна, то обидві моделі мають високі обороти в 11000 об / хв, які гарантують високу якість роботи. Редуктор у моделей був виконаний таким чином, що б Вам було максимально комфортно працювати в місцях з обмеженим доступом. Кутова шліфувальна машина Дніпро-М МШК-800 і кутова шліфувальна машина Дніпро-М МШК-950 призначені для зачистки зварних швів, різання металу і проведення шліфування металу, причому інструменти також можуть працювати і з іншими матеріалами, наприклад дерево або бетон.

Також є маленькі болгарки Дніпро М з довгою ручкою, які оптимізовані для роботи двома руками, таким чином такі моделі зручніші для зачисних та шліфувальних робіт, так як Ви краще контролюєте інструмент при роботі двома руками, але не варто забувати що і відрізні роботи такий інструмент також легко виконує. Вони також компактні і мало важать, так що в роботі вони не менш зручні ніж болгарки з короткою ручкою. Кутова шліфувальна машина Дніпро-М МШК-1250 і кутова шліфувальна машина Дніпро-М МШК-1250р - це чудове рішення для дому, так як вони дуже практичні в роботі і прості в плані використання. Різниця між цими моделями полягає в наявності регулювання обертів двигуна у Дніпро-М МШК-1250р, що значно розширює її функціонал і область застосування відповідно. Такий інструмент можна точніше адаптувати під шліфування або різання металу, а також дозволить Вам навіть виконати деякі полірувальні роботи, так що Ви отримуєте максимально універсальний інструмент за доступною ціною. Що стосується технічних характеристик, то вони абсолютно ідентичні моделі, обидві мають потужність двигуна в 1250 Вт і обороти в 11000 об / хв.

Також в асортимент болгарок Дніпро М увійшли і великі болгарки, які розраховані на виконання більш складних робіт і більш стійкі до роботи під високим навантаженням. Такі болгарки в основному застосовують для відрізних робіт по бетону і каменю, металу та інших матеріалів. А також для виконання шліфування. У число таких болгарок входить дві моделі, а саме Кутова шліфмашина Дніпро-М МШК-1900р і Кутова шліфмашина Дніпро-М МШК-2300П. Основна різниця між ними полягає в різниці потужностей і діаметрі диска. Кутова шліфувальна машина Дніпро-М МШК-1900р має мощнсоть двигуна в 1900 Вт і при них обороти шпинделя становлять 9300 об / хв. Представлена ​​болгарка працює з колами 180 мм. Що ж стосується Кутова шліфмашина Дніпро-М МШК-2300П, то її потужність складе 2300 Вт, і це найпотужніша болгарка у всій серії болгарок від торгової марки Дніпро-М. Така болгарка має обороти двигуна в 6500 об / мні і розрахована вона на роботу з колами 230 мм. У даній моделі також є одна цікава конструктивна особливість, яка вносить велику зручність в роботу з таким інструментом, незважаючи на його великі розміри. Йдеться про поворотною рукояті, яка може виставлятися в трьох положеннях в залежності від виконуваної роботи.

Ми розглянули асортимент болгарок Дніпро М, але варто також приділити увагу основним особливостям всієї серії інструменту, для того, щоб переконається в їх надійності та якості.

Головні особливості болгарок Дніпро-М

Основною деталлю будь-болгарки є її двигун, адже від його якості залежить і якість роботи і довговічність самого інструменту. Болгарки Дніпро-М обладнані двигунами з мідною обмоткою, які стійкі до роботи під навантаженням і мають тривалий експлуатаційний термін. Також варто Вам звернути увагу на те, що обмотка має потрійну просочення термостійкого лаку. Така технологія виготовлення двигуна дозволяє інструменту працювати тривалий час, адже двигун захищений від перегріву і не боїться замикань через попадання на нього пилу. Такий двигун має на 50% збільшений ресурс роботи і відповідно подовжує термін служби інструменту.

Якщо говорити про якість і довговічності, то не варто забувати про редукторі, так як це також важлива частина будь-якого інструменту. Редуктор болгарок Дніпро-М виготовляється виключно з легованої слали і обов'язково грунтовно промащується. Такий редуктор має значну стійкість до корозії, а також до механічного зносу, крім того, позитивно позначається на загальній якості роботи, так як дозволяє інструменту підтримувати стабільні обороти.

Підшипники в машини Кутові Дніпро-М також мають надійний захист від пилу що гарантує їх мінімальний знос в роботі, а точність виконання роботи забезпечена завдяки оцентрованності ротора і стабільним оборотам. Ротор оцентровивается за чет антивібраційної втулці опорного підшипника, що виключає люфт вала.