Насоси Metabo

Багато дачники і садівники рано чи пізно стикаються з деякими проблемами, для яких необхідне застосування спеціального насоса. Це можуть бути проблеми з водопостачанням заміського будинку, полив газону або городу, а також викачування води зі свердловин або просто перекачування рідини з одного місця в інше.

Вибір насоса справа серйозна і непроста, особливо, якщо ви не володієте спеціальними знаннями і навичками, з цього рекомендуємо вам спершу визначиться для яких саме цілей вам потрібен цей апарат, тому що їх існує безліч різновидів.

Як правильно вибрати насос для будинку або для дачі ми спробуємо визначиться найбільш конкретно, а також запропонуємо вам один з найкращих варіантів настільки затребуваного інструменту.

В першу чергу, варто відзначити, що насос слід вибирати ретельно і навіть для побутових цілей, економія далеко не завжди кращий варіант. Як то кажуть, скупий платить двічі, тому пропонуємо вашій увазі прилад, який має найвищу якість і відрізняється приголомшливою зносостійкістю і надійністю - насос Метабо.

Торгова марка Metabo є всесвітньо відомим виробником електроінструменту і будівельного обладнання. Німецька компанія приділяє максимум уваги якості своєї продукції, яка високо оцінюється як професіоналами, так і домашніми майстрами. На території нашої країни, Метабо має офіційне представництво, що дозволяє запропонувати вам весь найширший асортимент висококласного обладнання та інструменту, в тому числі і насосів Metabo.

Насоси Метабо призначені для самих різних цілей і мають дуже широку сферу застосування. Насос Metabo легко вирішить практично будь-яку вашу проблему і стане незамінним помічником на дачі або в приватному секторі, де дані проблеми є найбільш актуальними.

Класифікація та особливості насосів Metabo

На сьогоднішній день, німецька компанія, завдяки постійному впровадженню інноваційних технологій на виробництво, а також оновлення модельного ряду, пропонує вашій увазі широкий асортимент насосів і насосних станцій. Кожна модель має визначальними характеристиками, за якими ви зможете підібрати для себе найбільш підходящий варіант.

Весь каталог насосного обладнання Metabo складається з декількох груп товарів, найбільш поширеними з яких є: насоси для брудної води і застосування на будмайданчиках, насоси для чистої води занурені, помпи Метабо для водопостачання, а також глибинні насоси для брудної води, заглибні насоси, насосні станції і садові насоси Metabo.

Поверхневі насоси Метабо застосовуються для водопостачання будинку, а також для поливу газону, відкачування і подачі грунтових вод. Найчастіше зустрічаються моделі для чистої води, наприклад, насос Metabo P 2000 G є одним з найбільш поширених інструментів даного типу. Він обладнаний електродвигуном на 450 Вт і має показник продуктивності 2000/528 л / год. Максимальна висота подачі апарату складає 30 м., А висота всмоктування досягає 8 метрів. Такий насос відрізняється високим ступенем захисту двигуна від перевантажень і володіє системою високоякісних ковзають кілець ущільнювачів для забезпечення тривалого терміну служби.

Садовий насос Метабо має ряд особливостей конструкції, серед яких можна виділити: окреме водозалівное отвір, яке значно спрощує експлуатацію апарату, а також водозливна пробку, відкручувати без використання інструментів, для захисту від замерзання і обгумовані ніжки для зменшення шумів і вібрацій при роботі з ним. Крім цього, насос поверхневий Metabo володіє ергономічним дизайном і зручну ручку для транспортування, таким чином, ви зможете легко контроліровть весь процес його роботи.

 

Насоси Metabo для гразной води застосовуються для ефективного відкачування великої кількості дощової або грунтової води на будмайданчику. Ковзне кільце ущільнювача забезпечує додатковий захист для інструменту, в разі сильної ступеня забрудненої води, а самоочішающееся робоче колесо Vortex встановлено для зведення до мінімуму ризику затору. Даний насос розрахований на безперервний режим роботи завдяки спеціальній конструкції двигуна Metabo S1. Інструмент часто використовується для мобільного і стаціонарного користування завдяки ергономічним рукояткам і стійкості. Також, насос даного типу відрізняється термозащитой двигуна і вимикачем поплавця для автоматичної роботи.

 

Насос погружной Метабо може бути розрахований як для чистої, так і для брудної води і в залежності від конкретної моделі може мати потужність від 250 до 1100 Вт. Міцний корпус з ударостійкого пластику і ергономічна рукоятка забезпечують зручну і безпечне транспортування, а вбудований зворотний клапан надійно запобігає повне витікання води з контуру. Серед інструментів цієї групи, окремо варто виділити погружной глибинний насос Metabo, який призначений спеціально для великих глибин, наприклад, в свердловинах або шахтах. Максимальна висота подачі даного приладу складає 60 метрів, а глибина занурення може досягати 20 м. Корпус насоса виконаний з нержавіючої сталі, а продуктивність становить 5000 / 1.321 л / год.

 

Гарантія на насоси Metabo становить 36 місяців, що підтверджує їх високу якість. На території нашої країни розташована широка мережа сервісних центрів, де ви зможете отримати своєчасну техподдежку.

 

Де можна купити насос Metabo


Насос Метабо купити в Києві або будь-якому іншому місті України, ви можете в нашому інтернет магазині Море Інструментів за найнижчою ціною. Оформити замовлення можна на сайті через кошик або по телефону, зв'язавшись з одним з наших менеджерів. Не забувайте також залишати свої відгуки на насоси Metabo придбані у нас. Дякую за увагу, вдалої покупки і приємного вам дня