Маска зварника - хамелеон Кентавр


Торгова марка Кентавр запропонувала українському ринку будівельної та сільськогосподарської техніки, яка є якісною і не дорогий продукцією. По роботі зі зварювальним устаткуванням представила маску для зварювальних робіт - хамелеон.

 

Застосування маски для зварювання - хамелеон


Маска зварника - хамелеон Кентавр активно використовується в зварювальних роботах на будмайданчику, на підприємствах в авторемонтних майстерень. Використовувати маску можна і для шліфування, і різанні металу. Протягом всіх видів зварювальних робіт маска - хамелеон надійно захищає обличчя і очі майстра зі зварювальних робіт від випромінювання світла, що летять іскор які виникають під час зварювання.

 

Маска Кентавр розроблена з максимальним захистом для здоров'я працівника під час зварювання. Маска має високу міцність, так як зроблена з вогнетривкого і ударостійкого пластику, який має високу стійкість до прогоряння. Модель маски захистить вас і при активній колективній роботі, так як маска розроблена повноцінним шоломом, вам не загрожує раптове ушкодження вашої голови ні зверху, ні з боків, ні з потилиці. Розробники ТМ Кентавр маску - хамелеон виготовили для безпечної роботи майстра зі зварювання.

 

Зварювальний маска хамелеон Кентавр см 301 має регульований наголовник, автоматичний світловий фільтр який змінює прозорість при виникненні світиться дуги при зварюванні. Затемнення світлового фільтру, регульоване, складається з двох робочих станів: відкрите і затемнене. Автоматичний світловий фільтр дозволяє безперервно стежити за процесом зварювання через віконце, яке вбудовано в шолом, при працюючій зварюванні, так і при звичайному світі не змінюючи розташування шолома на голові.

 

Ця модель маски має функцію, яка потрібна для зміни часу затримки. Застосування цієї функції необхідно, після закінчення роботи гасне зварювальний електрод і в той же час продовжує випромінювати свічення.

 

Маска для зварювання - хамелеон виготовлена ​​із стійкого до ударів здатного, витримати дуже сильне нагрівання пластику, якій допоможе зберегти голову і обличчя. Володіє маска сучасним ергономічним дизайном і не великою вагою, завдяки чому зварювальник не відчуває навантаження на голову і шию, які можуть виникнути при великому обсязі роботи і призводять до втоми працівника.

 

Харчування світлового фільтру відбувається за рахунок літій - іонного і сонячного акумуляторів. Наявність сонячного акумулятора, продовжує роботу літій - іонного акумулятора. Правильне використання маски для зварювання - хамелеон Кентавр см-301, продовжує роботу літій - іонного акумулятора від 5 до 7 років.

 

Головні вимоги, якими володіє зварювальний шолом - хамелеон Кентавр см-301


  • Легка вага
  • Вогнестійкий і ударостійкий пропилен
  • Посадка шолома регулюється по глибині
  • Окружність шолома регулюється по довжині
  • Регулюється похилий кут шолома
  • Регулюється внутрішня частина між маскою і особою.
  • Захищає очі, обличчя
  • Плавно регулюється світлочутливість
  • Ступінь потемніння світлового фільтру регулюється
  • Затримка просвітлення світлового фільтру регулюється
  • Сенсори визначення зварювального випромінювання
  • Харчування від сонячного і літій - іонного акумуляторів


Володіючи вище перерахованими якостями, маска для зварювальних робіт - хамелеон Кентавр см - 301 доступна за ціною кожному покупцеві, який вирішив купити зварювальну маску - хамелеон для проведення зварювальних робіт.

 

Маска для зварювальних робіт - хамелеон Кентавр см 302Р готова до застосування в будь-який час, головне зручно встановити регулятори шолома, виставити потрібне визначення світлового фільтру, рівень потемніння, затримування освітлення.

 

Основним в масці для зварювальних робіт, є самостійний світловий фільтр, його робота спрямована на зміни прозорості при утворився зварювальному світінні Затемнення світлового фільтру, регулюється, і складається з двох робочих станів: відкрите і затемнене. Автоматичний світловий фільтр допомагає безперервно стежити за процесом зварювання конструкції через віконце вбудоване в шолом, при працюючій зварюванні, так і при звичайному світі не змінюючи розташування шолома на голові.

 

Ця модель маски так само має функцію, що не обходима для зміни часу затримки. Застосування цієї функції необхідно, після закінчення роботи гасне зварювальний електрод і в той же час продовжує випромінювати свічення.

 

Маска - хамелеон зроблена з вогнетривкого і оберігає від ударів матеріалу, якій допоможе захистити голову і обличчя. Володіє маска сучасним ергономічним дизайном і не великою вагою, завдяки чому зварювальник не відчуває навантаження на голову і шию, які можуть виникнути при великому обсязі роботи і призводять до втоми працівника.

 

Необхідні властивості зварювальної маски хамелеон Кентавр СМ-302Р

 

  • Чи не велику вагу
  • Вогнетривкий і ударостійкий пропилен
  • Захищає очі і обличчя
  • Плавно регулюється світлочутливість
  • Ступінь затемнення світлового фільтру регулюється
  • Затримка просвітлення світлового фільтру регулюється
  • Сенсори визначення зварювального випромінювання
  • Харчування від сонячного акумулятора
  •  


Зварювальний маска - хамелеон Кентавр СМ-302Р доступна за ціною кожному покупцеві, який вирішив купити маску зварника хамелеон для проведення зварювальних робіт.

 

Маска для зварника хамелеон Кентавр СМ-304рс є індивідуальним засобом, що захищає під час зварювальних робіт.

Маска виготовлена ​​з жаростійкого і міцного матеріалу. Зварювальний маска СМ-304рс має високу швидкість перемикання, і має в наявності чотирьох вимірювальних засоби виявлення зварювального світіння, два види потемніння світлового фільтру.

 

Кентавр СМ - 304рс зварювальний маска допомагає надійно захистити очі і обличчя майстра зі зварювальних робіт від світиться електрода. Дуже складна конструкція світлового фільтру заснована на впливі поляризації рідких кристалів - під впливом напруги змінюється шар рідких кристалів, в результаті не пропускає частина яскравого світла. Ця модель має оптичний електронний блок, відбувається це за рахунок вбудованого фільтра, який постійно захищає очі майстра від електромагнітного випромінювання. До масці - хамелеон Кентавр СМ-304РС в порівнянні з іншими масками володіють пасивними світловими фільтрами, не важко вибрати потрібна ступінь потемніння. Потрібно враховувати зір майстри зі зварювання, час доби і погодні умови при яких проводяться і виконуються роботи, рівень освітлення. Головним пріоритетом зручна настройка режиму потемніння.

 

Харчування здійснюється за рахунок світлового фільтру, який складається з сонячних і літій - іонних акумуляторів. На відміну від тих зварювальних масок, які мають вбудований елемент живлення, маска хамелеон Кентавр СМ-304РС володіє опцією заміни літієвих батарей, завдяки яким збільшується термін роботи більше 5 років. Усередині маски знаходиться панель управління, яка має пристосування для відображення з метою оповіщення про необхідність замінити елемент живлення.

 

Особливості моделі хамелеон Кентавр СМ-304РС зроблена регулювання посадки шолома. Легка зміна положення шолома. Налаштування всередині шолома між особою, частина всередині шолома по ширині регулює пристосування, що знаходиться на потилиці.

 

Вимоги до зварювальної масці хамелеон Кентавр СМ-304рс

 

  • 4сенсора для знаходження зварювальної дуги
  • Харчування від сонячних і літій - іонних батарей
  • Індикатор розряду батареї
  • Легка вага
  • Захищає очі, обличчя
  • Самостійно замінити елементи живлення світлових фільтрів
  • Налаштування шліфування і різання металу
  • Регулюється похилий кут шолома
  • Налаштовується всередині частина між маскою і особою
  • Налаштовується по глибині посадка наголівника
  • Налаштовується по довжині окружність шолома
  • Вогнетривкий і ударостійкий пластик.


Зварювальний маска хамелеон Кентавр СМ - 304рс володіє не високою ціною, придбати її зможете за низькою ціною. Маска послужить вам надійним захистом при тривалих зварювальних роботах.

 

ТМ Кентавр забезпечила гарантійним обслуговуванням всі види зварювальних масок - хамелеон.

 

Купити в Україні зварювальну маску хамелеон, можна в нашому Інтернет магазині, наші консультанти допоможуть Вам у виборі потрібної для вас моделі, проконсультують про видах оплат і забезпечать швидку доставку вашого товару.