На сьогоднішній день застосування компресорів актуально для багатьох галузей виробничого типу, в будівництві, а також для побутового застосування таке обладнання дуже широко поширене. Особливо гостро стоїть питання покупки компресора в тих випадках, коли необхідно працювати в таких типах приміщення, де через міркувань техніки безпеки працювати з електроінструментом заборонено і там необхідно застосовувати пневматичний інструмент. Наприклад для роботи в фарбувальному цеху, в місцях підвищеної пожежо або вибухонебезпечності, або ж в місцях з підвищеною вологою, в такому випадку Вам неодмінно доведеться віддати перевагу саме пневматику, а для роботи такого інструменту Вам знадобиться компресор.

Компресор - це серце будь-якого пневмоінструменту. Він призначений для нагнітання в ресивер стисненого повітря і його подачі під тиском. Вони універсальні в плані застосування, так як існує величезна кількість всілякої оснащення та інструменту, які дозволять Вам вирішувати будь-які завдання таке обладнання купують для роботи в будь-яких умовах і галузях і на ринку представлена ​​величезна безліч компресорів від різних виробників, але сьогодні ми будемо говорити тільки про одному - Sigma.

Компанія Sigma дозволить Вам підібрати модель на будь-який випадок, так як їх модельний ряд компресорів дуже великий і включає він у себе всі основні типи компресорів: масляні, безмасляні, з прямим приводом і з ремінним, одно- або двоциліндрові. Серед цього розмаїття Ви неодмінно зможете підібрати для себе відповідний компресор, до того ж ціна на них доступна кожному, що робить їх дуже популярними.

Професійна якість за доступну ціну

Компресора від даного бренду Sigma привертають своїх шанувальників в першу чергу своєю високою якістю. Для того щоб вони могли працювати в будь-яких умовах і відповідали вимогам, як початківців майстрів, так і професіоналів, компресора Sigma мають надійні комплектуючі запчастини і збиралися вони із застосуванням найсучасніших технологій, так що в високоякісної збірці Ви можете навіть не сумніватися.

Що гойдається самого якості, то на всі моделі поширюється гарантія в один рік, але зовсім інша справа їх ресивери. На ресивери була надана гарантія в цілих 10 років, що дозволяє Вам зайвий раз переконатися у високій професійній якості придбаного компресора. Завдяки антикорозійного покриття внутрішніх стінок ресивера він має високу стійкість до вологи, що формується конденсатом, побічним продуктом роботи компресора, але не забувайте регулярно зливати конденсат за допомогою спеціального клапана, не допускайте його застою.

Працювати з таким обладнанням Вам буде комфортно завдяки швидкознімним латунним конвекторам, які не тільки ергономічно підходять для роботи, особливо на професійному рівні, вони зносостійкі і довговічні. Регулюйте тиск на виході самостійно, для точності в роботі. В цьому Вам допоможуть два манометра, які моніторять тиск в ресивері і вихідний робочий тиск.

Безмасляні компресори Sigma

 

Безмасляні компресори Sigma відрізняються надійністю та ефективністю в роботі. Головна перевага такого компресора в тому, що він подає на виході повітря без домішок масла, тобто чисте повітря. Такий компресор дозволить Вам працювати в побуті, в медицині або фармацевтиці. Їх найчастіше застосовують в тому випадку, коли домішки масла в повітрі не бажано для якісної роботи, наприклад при фарбувальних роботах або при продувці електроніки, де потрапляння масла на електронні ланцюги може викликати їх замикання.

В основному такі компресора застосовуються для побутових робіт в зв'язку з тим, що їх робочий ресурс нижче і вони можуть не впорається з дуже складними роботами, але легкі і середні йому будуть більш ніж по плечу. За рахунок застосування матеріалів коефіцієнт тертя, яких незначний, дозволило відмовитися від застосування масла, що дозволило також знизити ціну такого компресора. У такого компресора також відпадає необхідність в установці додаткових фільтрів на виході для роботи з фарбопультом, як наприклад, при роботі з масляними компресорами, але для роботи з пневмоінструментом необхідно встановлювати маслянки.

Отже, безмасляні компресори Sigma - це недорогі і надійні помічники, які дозволять Вам виконувати різні завдання в гаражі або в будинку.

Відмінний варіант для дому - компресори Grad

 

Хочете купити додому компресор? Так чому б не купити компресор Grad - це лінія компресорів від компанії Sigma, які були розроблені з однією метою, максимально знизити вартість самого обладнання але, тим не менш, забезпечити рядового користувача надійним і продуктивним обладнанням. Такий апарат може не впорається з роботою на промисловому рівні, він був розроблений саме для домашнього застосування і має всі необхідні для цього дані.

Залежно від того, який обсяг роботи Вам необхідно буде виконувати, Ви можете купити модель з ресивером в 24 літра або в 50 літрів, що гойдається інших параметрів компресора, то вони ідентичні, двигун одноциліндровий, з потужністю в 1500 Вт, сам компресор видає тиск на виході в 8 бар з можливістю його регулювання. Як і у випадку з основною лінійкою Сигма, у даної лінійки на ресивер також поширюється гарантія в 10 років, так що можете не побоюватися за їх низьку якість.

Компресори Grad - недорогі і продуктивні моделі, які призначені для забезпечення надійної роботи в побутових умовах. Він витривалий і довговічний і ергономічний в роботі, так що за невелику вартість Ви отримаєте надійного помічника.

Ремінні компресора кращий варіант для СТО

 

Ремінний компресор Sigma буде ідеальним помічником і серцем будь-якої автомайстерні за кількома основними причинами. Головне те, що ремінний привід дає багато переваг такого обладнання, завдяки чому воно придатне для професійного застосування.

При тому, що у такого компресора будуть обертів двигуна менше, ніж у моделі з коаксіальним двигуном, вони більш продуктивні. У них налагоджена система охолодження двигуна, що дозволить Вам працювати з компресором в будь-яких умовах, навіть при роботі в приміщенні з високою температурою це не відіб'ється в негативному світлі на самому котлі. Така модель довговічніша і це дозволить Вам працювати з ним довгі і довгі роки. Також варто відзначити невибагливість в роботі і обслуговуванні таких компресорів, все що необхідно для їх нормальної роботи, так це своєчасно проводити заміну мала в картері. У разі виникнення аварійної ситуації, наприклад заклинювання циліндра, ремінь прослизає і це дозволить уникнути перевантаження електродвигуна і виходу його з ладу.

Якщо хочете купити компресор для СТО то неодмінно віддайте свою перевагу саме пасової моделі, вона більш надійна в робіт і невибаглива, може працювати з декількома одночасно підключених споживачів, а також має високу продуктивність. Компанія Sigma надала Вам широкий вибір надійних і недорогих ремінних моделей, серед яких Ви обов'язково знайдете свого фаворита.