Різноманітність компресорного устаткування Форте

Під логотипом торговельної марки Форте випускається широкий асортимент енергетичного обладнання та електротехнічних інструментів. Сам виробник був офіційно зареєстрований в 1991 році в Китаї. З моменту заснування минуло зовсім небагато часу, але якісна продукція вже змогла завоювати перше постійних користувачів і в бюджетному сегменті даного ринку зайняла міцні позиції. Обов'язково зверніть увагу на даний бренд, якщо вам потрібно купити компресор в інтернеті. Асортимент продукції даного бренду включає пускозарядні пристрої, стабілізатори напруги, пневматичні інструменти, бетономішалки, інвертори та зварювальні апарати, електростанції, а також компресори. Forte компресор стане в нагоді і на виробництві, і в побутових умовах. Перш, ніж компресор forte купити, слід ознайомитися з рядом найбільш популярних моделей.

  • Компресор Форте vfl 24-10 користується попитом серед тих, хто вважає за краще під час ремонту дачі або квартири економити час і сили завдяки потужному інструменту. Даної моделі під силу продування, забарвлення і підкачка шин. Агрегат оснащується регулятором тиску, манометром для контролю тиску, а також системою автоматичного повторного пуску для більш комфортної роботи з компресором. Двигун захищений від перегріву і забезпечує довговічність, а спеціальні пластини клапанів з нержавіючої сталі дозволяють назвати цей компресор високопродуктивним. Так само, як і компресор Форте 50, дана модель має такі переваги: ​​автоматичний повторний пуск, двигун захищений від перегріву, наявність пластин клапанів з нержавіючої сталі, а також мобільність, легкість і компактність.

Аналогічними високими показниками якості мають і інші моделі компресорів виробника Форте, наприклад, Forte W-0.5 / 100, Forte V-0.4 / 100, а також Forte V-0.4 / 50. Компресор Кентавр або Бригадир також відрізняється високими характеристиками. При конструюванні даних моделей використовувалися інноваційні технології та новаторські ідеї сучасних інженерів, завдяки чому продукція торгової марки Форте користується високим попитом на протязі довгих років.