Бюджетні минимойки

Якщо Ви є власником приватного будинку, дачі, гаража або просто автомобіля, потреба в мінімийках з'являється сама собою, тому що такий апарат істотно полегшить Вам життя. З його допомогою Ви легко зможете очистити будь-яку поверхню, будь то автомобіль або паркан, або ж сам будинок. Завдяки широкому асортименту різних насадок і функцій минимойки високого тиску, Ви можете помити навіть такі місця, як стічні і каналізаційні труби, човен, терасу, дах, фасад, садові меблі, ворота та ін. Також за допомогою сучасної минимойки істотно економиться вода, піклуючись при цьому про навколишнє середовище і вашому гаманці. Але відразу ж виникає питання: як правильно вибрати мінімийки? Який варіант буде найбільш підходящим і при цьому недорогим? На всі ці питання ми сьогодні постараємося дати максимально розгорнуту відповідь.

Мінімийка або автомийка - це апарат високого тиску, який призначений для очищення поверхонь від різного роду забруднень і старих покриттів. Наприклад, фарби, лаків, бруду, цвілі і т.д. Мийки високого тиску розрізняються за кількома параметрами, основними з них є що використовується тиск, джерело живлення апарату, розмір, клас та ін.

Класифікація мийок високого тиску

На сьогоднішній день, налічується безліч минимоек від різних виробників. Кожна модель має свої відмінні характеристики, за якими можна визначити найбільш підходящу.

Одним з таких параметрів є клас інструменту, який в даному випадку може бути побутовим або професійним. Мінімийка для машини побутової серії представляє собою універсальний апарат, який відрізняється простою конструкцією, компактністю і легкістю в експлуатації. Такими мийками часто користуються на дачі або в невеликому гаражі, вони не призначені для тривалої безперервної роботи, але зі своїм призначенням справляються відмінно. До даного типу можна віднести минимойки Grunhelm або минимойки Дніпро-М, які можна придбати за невеликою ціною і застосовувати для нечастих робіт. Окремо варто розглянути мінімийки Grunhelm HPW 2200GR з її високими показниками потужності і продуктивності. Мийки високого тиску побутового класу, сьогодні є найбільш поширеним видом, в основному завдяки низькій ціні і малим габаритам.

Професійна мінімийка - це цілий комплекс, який має набагато більші габарити, ніж побутова і відрізняється високими показниками технічного характеру, такими як потужність, максимальний тиск, продуктивність і т.д. Як підібрати мийку за технічними параметрами ми поговоримо пізніше, а серед професійних мийок можна окремо виділити минимойки Karcher, які вважаються найбільш популярними і затребуваними. Така мийка найчастіше має розширену комплектацію і функціонал, завдяки чому Ви зможете використовувати її в більшій кількості напрямків, проте, звичної сферою використання для професійної АВД є СТО, мийні станції і т.д.

Після того, як ми визначилися з призначенням міні автомийки можна перейти до більш ретельного відбору.

Критерії вибору минимойки

Крім призначення і класової приналежності, слід ретельно вибирати мийки за технічними характеристиками, щоб вона могла повністю задовольнити покладені завдання.

Продуктивність минимойки - це витрата води в хвилину, тобто не обов'язково мати найвищу продуктивність, якщо мийка призначена для побутових цілей. Для миття автомобіля цілком вистачить 8-12 літрів в хвилину, при максимальному тиску 80-110 бар. Якщо Вам цього здасться мало і Ви вирішите перестрахуватися, то на нашому сайті Ви зможете знайти безліч автомийок з показниками тиску 150 бар і вище, які можуть бути використані і в професійних цілях.

Важливим також є помпа мийки високого тиску. Ця деталь може бути виготовлена ​​з пластику або металу. Матеріал помпи не впливає на технічні показники, але є один нюанс, на який варто звернути увагу. Пластикові помпи поділяються на дві категорії: розбірні і не розбірні. У разі поломки не розбірні пластикової помпи, її швидше за все доведеться повністю міняти, а це може бути дуже витратним процесом.

Нарешті, при виборі минимойки, також рекомендуємо Вам звернути увагу на комплектацію, термін гарантії інструменту, можливість качати воду з посудини і хімікати, які вона може використовувати. Ціни на мінімийки залежать від всіх перерахованих вище параметрів.

Де купити мінімийки

Купити мінімийки в Запоріжжі або будь-якому іншому місті України, Ви можете в нашому інтернет магазині за найнижчою ціною. Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном. Не забувайте залишати свої відгуки на мінімийки Дніпро і інших виробників.