Поради щодо вибору і експлуатації газонокосарки від фахівців компанії Husqvarna

Вся техніка, включаючи і газонокосарки Хускварна, проходить сертифікацію за багатьма параметрами, в тому числі - екологічність, на яку фахівці компанії Хускварна роблять великий акцент. Саме тому газонокосарки Husqvarna користуються популярністю серед техніки, яку набувають для саду і дачі. Зручність в експлуатації, надійність і практичність - ось що виділяє Хуксварна від своїх конкурентів.

Звичайно ж, при виборі газонокосарки необхідно точно розуміти розмір її майбутньої роботи. Режим стрижки прямо залежить від розміру газону. Чим він більший - тим більше ширина стрижки.

Також від розміру газону залежить і ступінь Вашої втоми. Наприклад, для стрижки 500 квадратних метрів газону Вам доведеться пройти приблизно півтора кілометра. При виборі газонокосарки зверніть увагу на самохідні моделі. Якщо Ви не хочете збирати траву після того, як робота закінчена, то краще за все купити газонокосарку Хуксварна разом з травосборником. Завдяки таким газонокосаркам Ви економите свої сили і час, а також помітно зменшиться поява бур'янів на Вашому газоні.

Що потрібно враховувати при покупці газонокосарки:

  • Ширина стрижки газонокосарки.
  • Наявність травозбірника.
  • Тип двигуна.
  • Самохідна / несамохідна модель.
  • потужність

Для чого потрібно стригти траву?

Чудовий настрій від виду красивого газону - це не одна з причин, по якій слід його стригти регулярно. На це діє багато факторів. Приємно полежати на доглянутому газоні, чи не так? Звичайно ж, так! Скошена трава - це відмінний поживний елемент для вашого газону. І він буде виглядати з кожним разом все краще і краще. Але є і мінуси поганого газону. Наприклад, у багатьох країнах (таких як США) за нестриженого газон можна отримати штраф.

Як і коли правильно стригти траву?

Траву необхідно підстригати регулярно і намагатися підтримувати її висоту від 5 до 10 см. Можливо в теорії це виглядає складно, але на практиці все досить легко. Занадто висока трава буде поступово підсихати через зневоднення. Занадто короткою траву робити теж не можна. Коротка трава віддає всі сили в зростання, при цьому втрачає кореневу масу, що в сонячні спекотні дні підвищує ймовірність посухи такий трави. Для утримання газону в гарному вигляді, також бажано його поливати кілька разів на тиждень.

У наш час навіть не потрібно робити зайвих рухів тіла. Багато з компаній пропонують купити газонокосарку в інтернет магазині, що досить зручно, і немає необхідності куди або виїжджати.