Акумуляторні шуруповерти Metabo

Щоб проводити більшість дрібних робіт по будинку або здійснити невеликий ремонт, необхідний універсальний і компактний електроінструмент, який відрізнявся б простотою у використанні і багатофункціональність. Всіма цими характеристиками володіє шуруповерт або дриль-шуруповерт.

Акумуляторний шуруповерт є особливо мобільний інструмент, тому що може працювати автономно, без наявності електромережі. Як правильно вибрати шуруповерт і які між ними відмінності ми постараємося розглянути якомога детальніше нижче.

Торгова марка Metabo є одним з найбільших виробників електроінструменту і будівельної техніки. Американський бренд відомий по всьому світу завдяки високій якості своєї продукції. Компанія Metabo пропонує вашій увазі сотні позицій електроінструменту, серед яких високоякісні і надійні акумуляторні шуруповерти.

Дриль-шуруповерт Metabo буде особливо корисний при проведенні слюсарних, столярних та інших подібних робіт, як на побутовому, так і на професійному рівні. Кожен може оцінити чудові дані інструменту і навряд чи вибере собі що-небудь інше після роботи з електроінструментом Metabo.

Різновиди і особливості акумуляторних шуруповертів Metabo

На сьогоднішній день, компанія Metabo пропонує Вашій увазі широкий асортимент акумуляторних шуруповертів власного виробництва. Кожна модель має визначальними характеристиками, за якими Ви зможете підібрати для себе найбільш підходящий варіант. Головними відмінностями є технічні параметри, форма, комплектація тощо. Основними особливостями, які властиво всьому модельному ряду шуруповертов Metabo, що складається з більш ніж 35 примірників є багатофункціональність, підвищена зносостійкість, ударостійкий матеріал корпусу, широка комплектація і т.д. Розглянемо більш докладно деякі моделі.

Акумуляторний шуруповерт Metabo BS 12 має нікелі кадмієвий акумуляторний блок потужністю 12 В, в якості джерела живлення. Ємність батареї становить 1,7 Ач, що дозволяє тривалий час працювати в автономному режимі, не вдаючись до підзарядки. Діаметр свердління в сталі складає 10 мм, а в дереві 20 мм. У комплект поставки входять 2 акумулятора, зарядний пристрій та інструкція з експлуатації. Все це упаковано в надійний пластиковий кейс. Деякі різновиди даної моделі, можуть додатково комплектуватися акумуляторним ліхтарем Metabo ULA 12 NICD.

Акумуляторний шуруповерт Metbo BS 14.4 LI оснащений літій іонним акумулятором на 14,4 В, який, як відомо має ще більш тривалий термін експлуатації, і в цілому являє собою більш сучасний варіант. Ціна на такий шуруповерт Metabo буде вище, але продуктивність і ефективність даного апарату теж більш значна. Інструмент має вбудовану робочу підсвічування і індикацію рівня заряду батареї. Все це покликане для збільшення комфорту і зручності при роботі. Технологія Ultra-M забезпечує максимальну потужність, дбайливу зарядку, оптимальне використання енергії та тривалий термін служби. У комплект поставки входить пластиковий кейс, 2 акумуляторних блоку Li-power ємністю 2 Ач, зарядний пристрій SC 60 Plus і швидкозажимний патрон.

Шуруповерт акумуляторний Metabo BS 14.4 LT відрізняється підвищеною продуктивністю за рахунок потужного 4-полюсного двигуна Metabo для швидкого свердління та закручування. Дана модель додатково комплектується практичним гачком для носіння на ремені і відділенням для насадок. Ємність акумулятора становить цілих 4 Ач, що дозволить працювати з інструментом, практично не думаючи про підзарядку, а діаметр свердління в сталі і дереві становить 13 і 35 мм відповідно.

Модель BS 14.4 LT QUICK має сучасну систему швидкої зміни власника з інструментальної насадкою для проведення будь-яких робіт Metabo Quick, а також крім переваг попередньої моделі, оснащена шпинделем з внутрішнім шестигранником для біт, який дозволяє працювати навіть без сверлильного патрона.

Акумуляторний шуруповерт Metabo BS 18 LI живить енергію від потужної літій іонної батареї ємністю 3 Ач і напругою 18 В. Максимальний м'який крутний момент становить 24 Nm, а жорсткий 48 Nm. Поставляється в пластмасовому валізі з зарядним пристроєм нового покоління ASC 30-36 V AIR COOLED.

Потужнішою різновидом попередньої моделі, є шуруповерт Metabo BS 18 LT, який має ємність батареї 4 Ач і крім цього, має більш значними показниками діаметра свердління в дереві і стали - 38 і 13 мм відповідно. Максимальний жорсткий крутний момент становить 60 Nm.

Серія акумуляторних дрилів шуруповертів Metabo BS 18 LTX BL QUICK оснащена унікальним безщітковим фірмовим двигуном для швидкого виконання роботи і високої ефективності свердління і закручування. Такі апарати мають можливість приєднання імпульсний режим для викручування міцно сидять гвинтів і Засвердлювання на гладких поверхнях, а також володіють новітньою технологією Precision Stop, яка представляє собою електронну моментную муфту, що забезпечує тонку і надточну обробку. Відмінностями даної серії також є універсальна шийка затиску діаметром 43 мм і редуктор, міцний корпус якого виконаний з литого під тиском алюмінію для оптимального відведення тепла і довговічності.

Акумуляторна дриль-шуруповерт серії Metabo BS 18 LTX IMPULS відрізняється тим, що підключається імпульсним режимом, який забезпечує викручування міцно сидять гвинтів і засвердлювання на гладких поверхнях. Також, крім усього іншого, апарат оснащений поліпшеним захистом електродвигуна від перегріву і має максимальний жорсткий крутний момент 110 Nm, що є найбільш великим показником серед всіх шуруповертов Metabo.

Нарешті, серія шуруповертів Metabo PowerMax представлена ​​особливо легкими і компактними моделями класу Quick Basic і Quick Pro. Моделі даної серії оснащені літій іонними батареями з напругою 10,8 В і ємністю від 2 до 4 Ач. Вони відрізняються особливою універсальністю, за рахунок дуже короткою конструкції і комплектуються кутовий насадкою для свердління і загвинчування у важкодоступних місцях.

Шурупокрути Metabo мають гарантію терміном на 36 місяців, що зайвий раз підтверджує їх високу якість. Завдяки широкій мережі сервісних центрів, розташованих по всій території нашої країни, ви зможете отримати своєчасну технічну підтримку, в разі необхідності.

Де придбати акумуляторний шуруповерт Metabo

Купити шуруповерт акумуляторний Метабо в Києві або будь-якому іншому місті України, Ви можете в нашому інтернет магазині за найнижчою ціною. Для цього Вам необхідно оформити замовлення на сайті або по телефону. Не забувайте залишати свої відгуки на шурупокрути Metabo придбані у нас. Вдалої покупки і приємного Вам дня.